Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

flash diskle ilgili bi sorun

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında flash diskle ilgili bi sorun başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "benim 2gblık verbatim flah diskim var bunu aldığıomda bilgisayarcı deneme amaçlı içine bir iki film atmış ben sildirmedim bakarım dedim ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 30-04-07, 14:11   #1 (permalink)
bur4k
V.I.Member

bur4k Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.12.06
Nereden: ayfon
Blog Mesajları: 4
Resimler: 22
Question flash diskle ilgili bi sorun

benim 2gblık verbatim flah diskim var bunu aldığıomda bilgisayarcı deneme amaçlı içine bir iki film atmış ben sildirmedim bakarım dedim neyse boşaltınca (kes yapıştır sonrası)içinde 4(mb da olabilir) kblık bi yer kaplayan bitr şey var bu normalmidir bide ben büsürü dosya attım yine aynı yolla kes yapıştır diyepcye kopyaladım sonra 8 kb(mb da olabilir) yer kapladı virüs olabilir diye biçimlendirdim windows altından ve sonra ms-dostan format e: yaptım virüs varsa hala ordamıdır? 4 kb veya mb lık sey nedir boş görünüyor

bur4k çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-04-07, 20:48   #2 (permalink)
Lord_Raziel
Cool Member

Lord_Raziel Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 20.10.05
Nereden: Kocaeli
Re: flash diskle ilgili bi sorun

walla kardeş bende de mp3 player var onun içinde de biras yer kaplayan bişeler var görünmüyo. benim bildiğim kadarıyla bi çeşit yazılım cihazın çalışması için sendeki de aynısı olabilir. formatlayınca virüs kalmaz içinde rahat ol . ya da içini rahatlatmak için antivirüs programıyla tarat bi.
Lord_Raziel çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-05-07, 13:44   #3 (permalink)
bur4k
V.I.Member

bur4k Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.12.06
Nereden: ayfon
Blog Mesajları: 4
Resimler: 22

yinede içini boşalttıktan sonra garanti olsun diye hep format lıyorum(biçimlendir yani) içi 4kb ı geçince öle yapıyorum avg free editionla kopyaldıktan sonra tarama yaptım kopyaldığım dosyaların içinde 2 tane buldu bende ordan sildim

böyle kullanırsam kaç yıl idare eder + çıkarmayı sağtıklayıp donanımı güvenle kaldır yapıp veya kapanınca çıkarıyorum+dosyayı direk içine indirmiyorum

En son bur4k tarafından düzenlendi: 01-05-07 saat 14:12
bur4k çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-05-07, 16:45   #4 (permalink)
musthi
New Member

Katılım tarihi: 07.05.07

arkadaşlar anladığım kadarıyla sizin usblerinizde bittorent virüsü var bu virüs genelde usb virüsü dür onu silebilmen için avg virüs programı kurman gerekiyo çünkü başka virüs programı silmiyor o virüsü
musthi çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

« amd sistem | format »

Konu araçları

flash diskle ilgili bi sorun ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
flash disk sorun martech Genel 1 30-04-07 11:59
hard diskle başım dertte çok kolaydır eminim yardım lütfen generalissimo Genel 7 03-03-06 04:58
PSU ile ilgili Bir Sorun... Schorcher Genel 0 26-07-05 23:35
Win xp sp2 ile ilgili bir sorun scramble Genel(OS) 2 11-09-04 13:00

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 20:42.