Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında Format sorunu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar bilgisayara format atıyorum geliyor bir yere kadar hep aynı yerde hata veriyor diyor işte bi dosya kopyalanamadı.cd yi ve ..." şeklinde özetlenebilir....
arkadaşlar bilgisayara format atıyorum geliyor bir yere kadar hep aynı yerde hata veriyor diyor işte bi dosya kopyalanamadı.cd yi ve cd rom unu değiştirdim sorun devam ediyor neden olabilir acaba.
bilgisayarda bilmediğim tek şey format atmak arkadaşlar nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim(( belki burda olmazz ama)) kısaca ve açıklayıcı bi şekilde anlatırsanız sevinirim
format atmak çok kolay..format cd leri var..xp cd si..onu buluyorsun ve cd roma takıyorsun..sonra oto gelmezse bilgisayarımdan e sürücüsünden çalıştırıyorsun..sonra prg yükler gibi zaten türkçe adımları takip ediyorsun..ben ilk denememde başardım..çok kolay..
@peyamii, XP kurulumu ile ilgili ayrıntılıbilgi için google dan yararlanabilirsin."XP Kurulumu, "XP CDsi ile disk bölümlendirme" gibi konularda arama yapman yararına olacaktır.Birço resimli ve videolu dökümana ulaşabilirsin.
Çevrende format atmayı bilenlerden de yardım alabilirsin.
@elazizli, öncelikle BIOStan Boot seçeneklerinden 1. sırayı CD-DVD sürücüye vermemiz de gerekiyor.Ayrıca windows üzerinden XP kurulumu sağlıklı olmaz, biçimlendirmeden sadece onarım yapılmış olur.Yükseltme olur.
__________________ Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim
bilgisayarda bilmediğim tek şey format atmak arkadaşlar nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim(( belki burda olmazz ama)) kısaca ve açıklayıcı bi şekilde anlatırsanız sevinirim
BlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.
tamam gürkan kardeş sorunu çözdüm sorun ram da imiş bu gibi durumlarda ilk ram a bakacakmışız.teşekkürler......
bLACKBOX ile Ram'lerinizi Doğru Tanıyın
BlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.
@peyamii, XP kurulumu ile ilgili ayrıntılıbilgi için google dan yararlanabilirsin."XP Kurulumu, "XP CDsi ile disk bölümlendirme" gibi konularda arama yapman yararına olacaktır.Birço resimli ve videolu dökümana ulaşabilirsin.
Çevrende format atmayı bilenlerden de yardım alabilirsin.
@elazizli, öncelikle BIOStan Boot seçeneklerinden 1. sırayı CD-DVD sürücüye vermemiz de gerekiyor.Ayrıca windows üzerinden XP kurulumu sağlıklı olmaz, biçimlendirmeden sadece onarım yapılmış olur.Yükseltme olur.