hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

G15 Lcd'si uçtu yardım lutfen.RESİMLİ. Yokmu elektronikçi?

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında G15 Lcd'si uçtu yardım lutfen.RESİMLİ. Yokmu elektronikçi? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar elimde lcdsi bozulan g15 bulunmakta resimlerdede gösterdim sorun göruldugu uzere lcd'nin elektrik bağlantı kablosumu oluyo başka birşeyimi oluyor işte ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Donanım > Genel

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 04-07-08, 02:17 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
DiabLo_BaaL
Cool Member

DiabLo_BaaL Avatar

Katılım tarihi: 27.07.04
Nereden: TaL_RaSha
G15 Lcd'si uçtu yardım lutfen.RESİMLİ. Yokmu elektronikçi?

Arkadaşlar elimde lcdsi bozulan g15 bulunmakta resimlerdede gösterdim sorun göruldugu uzere lcd'nin elektrik bağlantı kablosumu oluyo başka birşeyimi oluyor işte o elektronik parçanın sırayla olan 3-4 dişi kopuk durumda bunu 1 elektronikçi halledebilirmi sizce?. Ayrıca garantisi yok cihazın su dökuldugu için opğ tusları çalışmıyor bunlara çözum olarak g tuşlarını atadım ve gayet normal şekilde kullanıyordum fakat şimdi 1kaç tuş daha çalışmayınca açıp onarmam gerekti tuşları hallettim fakat sakarlık işte lcdnin o kablosu cart diye 2-3 kademe gitti. Bunu nasıl halledebilirim böyle bişeyi kim yapabilir?. ayrıca logitech'e mail atsam ve ucret karşılığı lcdmi onarmalarını istesem ne cevap verirler sizce?

Intel C2D e2160 1800@3510mhz-ZaLMaN 9700 led,MSI P35 Platinum,1GBx2 Corsair,MSI 8800GT,,Samsung 226bw,Creative X-Fi Extreme,,Logitech z5500 Digital,Samsung DvD-RW,,2x160Gb Seagate SataII,,Logitech MediaPlay,Logitech G15,Logitech Dual Action,Thermaltake Armor+,Tagan Easycon 430watt,N73..
DiabLo_BaaL çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-07-08, 02:23 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
DeeJaY_gT
Moderator
Bilgisayarım

DeeJaY_gT Avatar

Katılım tarihi: 07.07.04
Nereden: İstanbul/Göztepe
Resimler: 6
Ynt: G15 Lcd'si uçtu yardım lutfen.RESİMLİ. Yokmu elektronikçi?

İyi bilen bi elektronikçiye götürürsen yapar basit bişey ama uğraşırmı oda tartışılır. Logitech teknik servisinde kesin yedek parcası vardır. Telefonla bilgi alabilirsin.
Eski 04-07-08, 02:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
punisher_1947
Senior Member
Bilgisayarım

punisher_1947 Avatar

Katılım tarihi: 07.06.08
Nereden: bursa

Kanka iyi ki grdüm telefon tamircisiyim ben şimdi kanka sen o filmi nasıl yırtmayı becerdin anlamıyrm yhaw şimdi o film anca logitech in birebir lcd sini bulursan olr şimdi eğer onu bana yollarsan ben sana o filmi yapabilme imkanım war sahsen çok deli lehim atarım onu anca cep telefonu tamircileri yapar
punisher_1947 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-07-08, 02:32 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
punisher_1947
Senior Member
Bilgisayarım

punisher_1947 Avatar

parçası %100 logitech de wardır ama tuzludur o şimdi sen onun birebirini bul daha iyi
Eski 04-07-08, 02:48 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
DiabLo_BaaL
Cool Member

DiabLo_BaaL Avatar

Yırtma olayı dediğim gibi klavyenin birkaç tuşu bozuktu temazsızlık vardı açarken kablosu çok kısa olduğu için gitmiş ordan 3 diş. İlk olarak logitechten fiyat öğreneceğiz ufak bir film sanmıyorum çk pahalı olsun ama logitechte tuzlu firma bir yerde. olmadı alıp ekranı telefonculara giderim artık. Umarım dediğiniz gibi mutlaka olur logitechte film, tabi ucuza bir telefoncuya yatırsam daha gzel olur klavyenin 2.eli 75ytl zaten.
Eski 04-07-08, 14:21 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
DiabLo_BaaL
Cool Member

DiabLo_BaaL Avatar

Arkadaşlar şimdi aradım logosoftu çıkan arkadaş o parçanın olmadığını ve bulamayacağımı söyledi. Artık telefonc, elektronikçi gez.
Eski 04-07-08, 14:42 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
punisher_1947
Senior Member
Bilgisayarım

punisher_1947 Avatar

Alıntı:
DiabLo_BaaL tarafından iletildi. Mesajı göster
Arkadaşlar şimdi aradım logosoftu çıkan arkadaş o parçanın olmadığını ve bulamayacağımı söyledi. Artık telefonc, elektronikçi gez.
Kanka işin ehline gtür olmassa ben yaparım
Eski 04-07-08, 18:01 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
DiabLo_BaaL
Cool Member

DiabLo_BaaL Avatar

Sımdı avcılardaki tum elektronikçileri dolaştım hepsi imkansız dedi özellikle yırtıIan yolların hepsi saç teli kadar ınce oIdugu ıcın 0 fım gerektıgını soIedıIer bende bıraktım ugrasmayı zaten basmayan tusIarda c0k fazIa artık yenı aImak farz 0Idu.

Punısher dostum ıIgın ıcın sağoI ama yenısını aIsam daha ıyı oIacak buda yedek oIarak dursun eIımde
Eski 04-07-08, 18:32 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #9 (permalink)
hellori
Rookie Member

Katılım tarihi: 04.07.08
Nereden: Adana

çerçeveleyip müzeye koy dostum hiç çoktan bakar bakar maziye dalarsın
hellori çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-07-08, 19:38 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #10 (permalink)
punisher_1947
Senior Member
Bilgisayarım

punisher_1947 Avatar

en iyisini düşünmüşn kanka yenisi hayrlı olsn

Bookmarks
Konu araçları

G15 Lcd'si uçtu yardım lutfen.RESİMLİ. Yokmu elektronikçi? ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
cok aciiil lutfen :( .pc almak istiyorum yardım edin lutfen free_murat Genel 2 28-01-08 15:28
Diskim uçtu!!! Uzmanlar Yardım Lutfen. vardhamana Genel(OS) 12 10-07-04 21:50
Elektronikçi arkadaşlara bir soru . (Bir fikir alalım) Lancelot Genel 19 08-05-04 23:24

Saat ayarı GMT +3. Saat : 15:02.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999