Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında hafıza kartı biçimleme sorunu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ya arkadaşlar bende 1 tane 32 mb lık hafıza kartı var bunu biçimlemek istiyorum ama windows biçimlendirmeyi tamamlayamadı diye bir ..." şeklinde özetlenebilir....
ya arkadaşlar bende 1 tane 32 mb lık hafıza kartı var bunu biçimlemek istiyorum ama windows biçimlendirmeyi tamamlayamadı diye bir hata veriyor ve hafıza kartına bakıyorum içindeki verilerin hepsi duruyor neden ki acaba yardım eder misiniz?
bLACKBOX ile Ram'lerinizi Doğru Tanıyın
BlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.