Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

harddiskle ilgili bir sorum var?

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında harddiskle ilgili bir sorum var? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar bi sorum olcak bi kaç gündür altta saatin yanında donaımı güvenle kaldır ibaresi çıkıyor ona tıklayıncada alttaki resim pencere ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 08-03-08, 02:14   #1 (permalink)
teknoman
New Member

Katılım tarihi: 07.03.08
Nereden: ank
harddiskle ilgili bir sorum var?

arkadaşlar bi sorum olcak bi kaç gündür altta saatin yanında donaımı güvenle kaldır ibaresi çıkıyor ona tıklayıncada alttaki resim pencere geliyor harddiskimde bir sorun mu var acaba sürekli olarak bunun çıkmasının sebebi ne olabilir bi fikri olan var mı?

teknoman çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-03-08, 02:31   #2 (permalink)
asymetry
Silver Member

asymetry Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.12.07
Nereden: balıkesir
Ynt: harddiskle ilgili bir sorum var?

işletim sisteminize sata sürücüsü yüklendimi?sata sürücülerin hot plug özellikleri nedeniyle sistem tarafından böyle algılanması normal,görev çubuğu üzerinde sağ tıklayarak ,özelliklere giriniz ve bildirim alanı na girip etkin olmayan simgeleri gizle seçeneğini seçerek bu durumdan kurtulabilirisiniz.hdd nizde problem olsaydı daha kötü sonuçlar alırdınız.

Hayat; aldığın nefeslerin toplamı değil,nefesini kesen anların toplamıdır.
asymetry çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-03-08, 02:33   #3 (permalink)
teknoman
New Member

sata sürücüsü yüklenmedi sanırım dediğiniz gibi o yüzden kaynaklanıyor
nerden yükleyebilrim yardımcı olabilirmisiniz

indirebileceğim bi yer biliyomusunuz
teknoman çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-03-08, 02:36   #4 (permalink)
lore0101
Rookie Member

Katılım tarihi: 03.03.08
Nereden: DENİZLİ

hazır konu açılmışken sata dvd taktıktan sonra bilgisayarım daha geç açılmaya başladı.sistem ünütesi bios ayarlarından açılış bütün test ayarlarını kapattığım halde yinede geç açılıyor sizce neden.işlemci p4 2.8
lore0101 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-03-08, 02:49   #5 (permalink)
asymetry
Silver Member

asymetry Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
teknoman tarafından iletildi. Mesajı göster
sata sürücüsü yüklenmedi sanırım dediğiniz gibi o yüzden kaynaklanıyor
nerden yükleyebilrim yardımcı olabilirmisiniz

indirebileceğim bi yer biliyomusunuz
sata sürücüsü işletim sisteniniz xp ise kurulum öncesi anakart cd nizden hazırlanmış bir driver disketiyle yüklenmeli idi,vista kullanıyor iseniz vista sataların çoğunu görüyor zaten,sata sürücüleri anakart cd si içinde yada anakart üreticinizin sitesinden bulabilirsiniz.işletim sisteminiz xp ise ilk kurulumda sata hdd niz mutlaka tanıtılmıştır,dediğim gibi gördükleriniz normal,görmek istemezseniz araç çubuğu ayarını söylediğim gibi yapın.
asymetry çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-03-08, 02:51   #6 (permalink)
teknoman
New Member

cevabınız için çok tşk ederim görmek beni rahtsız etmiyor zaten dediğiniz gibi etkin ben hani bi sorun varsa diye tedirgin olduğum için sordum yardımlarınızdan dolayı sağolun
teknoman çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-03-08, 02:55   #7 (permalink)
asymetry
Silver Member

asymetry Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
lore0101 tarafından iletildi. Mesajı göster
hazır konu açılmışken sata dvd taktıktan sonra bilgisayarım daha geç açılmaya başladı.sistem ünütesi bios ayarlarından açılış bütün test ayarlarını kapattığım halde yinede geç açılıyor sizce neden.işlemci p4 2.8
anakartınızın bios güncellesini kontrol ediniz,güncel değilse bu soruna sebep olabilir.
asymetry çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-03-08, 03:57   #8 (permalink)
lore0101
Rookie Member

Katılım tarihi: 03.03.08
Nereden: DENİZLİ

Alıntı:
asymetry tarafından iletildi. Mesajı göster
anakartınızın bios güncellesini kontrol ediniz,güncel değilse bu soruna sebep olabilir.
daha öncede denedim ama bir sonuç alamadım.anakartla uyumluluk gibi bir sorun olabilirmi.ihtimal nedir yüzde kaç sence
lore0101 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

harddiskle ilgili bir sorum var? ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
nero ile ilgili bir sorum var :)) semihhuseyin Genel(OS) 4 27-01-08 21:34
Visual C++ ile ilgili sorum var... ac++mi C++ 0 13-07-07 14:15
fan ile ilgili bir sorum olacak eminn Ekran Kartları 6 01-02-07 11:24
cd rom un kablosuyla ilgili bir sorum olacak. ihsan1987 Optik Aygıtlar.. 4 13-09-05 17:59
Codec'le ilgili bir sorum var sul3yman Genel(OS) 0 31-08-04 00:19

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 21:05.