arkadaşlar laptopa kameradan resim atmıştım ama sonra maille gönderdim diye ziplediğim resim klasörünü sildim fakat mail gitmemiş simdi o dosyaları geri getirmem gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz ?
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda Harddiskten silinen dosyayı geri getirme başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar laptopa kameradan resim atmıştım ama sonra maille gönderdim diye ziplediğim resim klasörünü sildim fakat mail gitmemiş simdi o dosyaları ...
arkadaşlar laptopa kameradan resim atmıştım ama sonra maille gönderdim diye ziplediğim resim klasörünü sildim fakat mail gitmemiş simdi o dosyaları geri getirmem gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz ?
R-Studio'yu tavsiye ederim...
Bu arada atlamaman gereken birşey de, resimleri kurtardıktan sonra kaydedeceğin lokasyon ile resimlerin silindiği lokasyon aynı partition üzerinde olmasın... Aman dikkat...
bu link olayı çözüyor.emeğe saygınpyx tarafından iletildi.
![]()
@ttmen teşekkürü bir borç bilirm![]()
Arkadaslar pc den değil laptopdan sildim 12mb lık bir rar dosyasıydı ve hard disk bölünmüş değil C sürücüsünden baska birsey yok linkteki programı inceledim ama başka bir bölüme kurup çalıştırın diyor ama benim böyle bir şansım yok laptop olduğu ve harddisk tek parça olduğu için ayrıca bir sürü program buldum ama hepsi trial yada demo versiyon. bunun için bana tavsiye edebileceğiniz ve full olarak bulabileceğim bir program varmıdır ? Simdiden teşekkür ederim
olurmu tam emin değilim ama harici hdd bulabilirseniz bir yerden onla deneyin derim ben.pragramı bu taktığınız harici hddye kurarsınız c: yide burdan kurtarabilirsiniz heralde.Bu programların fullunun linkini veremeyiz fakat emuleden bakarsanız bulabilirsiniz![]()
programı usb belleğe kurun, ordan çalıştırın![]()
Arkadaşım msn adresini ver ben sana bir program atayım.Çok süper bir program harddiskteki silinmiş herşeyi kurtarabilirsin...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
arkadaşım bana bu program çok lazım ödev konusu yarına da teslim etmem gerek bu programı bana atarmısın [email protected]