+ Cevap Yaz
Results 1 to 6 of 6

HD ile HD ready arasındaki fark ne ?

Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda HD ile HD ready arasındaki fark ne ? başlıklı konu tartışılıyor; buraya bir şey yazmama gerek yok başlıktan anlaşılıyor zaten...

V.I.Member Alexander Avatar
    Katılım tarihi
    22.11.2005
    Nereden
    Trabzon

HD ile HD ready arasındaki fark ne ?

buraya bir şey yazmama gerek yok başlıktan anlaşılıyor zaten

¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯ Blow-II Avatar
    Katılım tarihi
    18.01.2004
    Nereden
    Balasagun
    Blog Mesajları
    9
    Bence fark yok ready bazı tv üreticileri HD yayına uyumlu anlamında HD ready olarak kullnıyolar HD özelliklerini destekledikten sonra pek birşey fark etmiyo yazılanda sen nerde gördün ki ?
    Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..

Katılım tarihi
    22.11.2005
    Nereden
    Trabzon
    Alıntı Blow-II tarafından iletildi.
    Bence fark yok ready bazı tv üreticileri HD yayına uyumlu anlamında HD ready olarak kullnıyolar HD özelliklerini destekledikten sonra pek birşey fark etmiyo yazılanda sen nerde gördün ki ?
    sondaki soruyu pek anlamadım ama bazı plazmalarda teknosada üstünde HD Ready diye bir ibare var yani oradan sordum niye direk HD yazmıyorlarda Ready koyuyorlar o bakımdan sormuştum

¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯ Blow-II Avatar
    Katılım tarihi
    18.01.2004
    Nereden
    Balasagun
    Blog Mesajları
    9
    Alıntı Alexander tarafından iletildi.
    sondaki soruyu pek anlamadım ama bazı plazmalarda teknosada üstünde HD Ready diye bir ibare var yani oradan sordum niye direk HD yazmıyorlarda Ready koyuyorlar o bakımdan sormuştum

yani dediğim gibi işte HD yayınlarına ve HD ye uygun oludğunu artık HD ready ibaresi ile kullnıyorlar zaten yabancı hd uyumlu kanallarda yayına başlarken HD ready yazar yani aynı demek istediğim lullnılan terim gibi oldu HD ready.

Katılım tarihi
    22.11.2005
    Nereden
    Trabzon
    Alıntı Blow-II tarafından iletildi.
    yani dediğim gibi işte HD yayınlarına ve HD ye uygun oludğunu artık HD ready ibaresi ile kullnıyorlar zaten yabancı hd uyumlu kanallarda yayına başlarken HD ready yazar yani aynı demek istediğim lullnılan terim gibi oldu HD ready.
    hımm tamam o zaman bende bir pazarlama politikası gibi düşünmüştüm ilgi ve bilgi için saol

Member karizmamen Avatar
    Katılım tarihi
    20.02.2006
    Nereden
    İstanbul / Ümraniye

high defination (hd) yani yüksek çözünürlük bu tür yayının ilki 2006 dünya kupasında olacak tv inde hd ready veya hd (ikisi de aynı şey) özelliği varsa yayınları diğer tv lerden daha iyi çözünürlükte izleyebileceksin bu da mükemmel bir olay

+ Cevap Yaz