buraya bir şey yazmama gerek yok başlıktan anlaşılıyor zaten
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda HD ile HD ready arasındaki fark ne ? başlıklı konu tartışılıyor; buraya bir şey yazmama gerek yok başlıktan anlaşılıyor zaten...
buraya bir şey yazmama gerek yok başlıktan anlaşılıyor zaten
Bence fark yok ready bazı tv üreticileri HD yayına uyumlu anlamında HD ready olarak kullnıyolar HD özelliklerini destekledikten sonra pek birşey fark etmiyo yazılanda sen nerde gördün ki ?
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
sondaki soruyu pek anlamadım ama bazı plazmalarda teknosada üstünde HD Ready diye bir ibare var yani oradan sordum niye direk HD yazmıyorlarda Ready koyuyorlar o bakımdan sormuştumBlow-II tarafından iletildi.
Alexander tarafından iletildi.
yani dediğim gibi işte HD yayınlarına ve HD ye uygun oludğunu artık HD ready ibaresi ile kullnıyorlar zaten yabancı hd uyumlu kanallarda yayına başlarken HD ready yazar yani aynı demek istediğim lullnılan terim gibi oldu HD ready.
hımm tamam o zaman bende bir pazarlama politikası gibi düşünmüştüm ilgi ve bilgi için saolBlow-II tarafından iletildi.
high defination (hd) yani yüksek çözünürlük bu tür yayının ilki 2006 dünya kupasında olacak tv inde hd ready veya hd (ikisi de aynı şey) özelliği varsa yayınları diğer tv lerden daha iyi çözünürlükte izleyebileceksin bu da mükemmel bir olay![]()