Acilen hd monitör almam lazım ama kafam çok karıştı .Hem ps3ü hem pcyi bağlayıp performans alabileceğim neler var piyasada ??
Şöyle bişe buldum fiyatıda uygun geldi bu rün içinde yorumlarınız neler ??
AG NEOVO - H-W22
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda hd Monitör Tavsiyesi :S başlıklı konu tartışılıyor; Acilen hd monitör almam lazım ama kafam çok karıştı .Hem ps3ü hem pcyi bağlayıp performans alabileceğim neler var piyasada ?? ...
Acilen hd monitör almam lazım ama kafam çok karıştı .Hem ps3ü hem pcyi bağlayıp performans alabileceğim neler var piyasada ??
Şöyle bişe buldum fiyatıda uygun geldi bu rün içinde yorumlarınız neler ??
AG NEOVO - H-W22
Sana önerim bu SAMSUNG - 2232BW
[ASUS P5K-E WIFI]-[İNTEL E 6750]-[SAPPHİRE HD 3850]-[OCZ 2x1 GB DDR2 667]-[SEAGATE 250 GB (410AS)]-
[ASUS 2014 L1T]-[SAMSUNG 932N PLUS]-[FEEL MESHCOOL]-[FEEL 550W]-[ViSTa HoMe PReMiuM]
WSXGA+ 1680 X 1050 RESOLUTION demiş verdiğin linkte.
1920 * 1080 olmasında fayda var.
Senin gösterdigin monitörde de ben HD nerde yazıyo bulamadım..Eğer HDMI den kastın monitöre elektronik cihazlar bağlamaksa (dvd oynatıcı, Oyun konsolları vs..) ise o zaman bunu al Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Bilgisayar | BENQ FP222WH 22" 5ms WIDE SCREEN LCD MONİTÖR SİYAH HDMI
ViewSonic'in yeni 24 inç LCD monitörü VX2435wm, 1920x1200 (piksel) çözünürlüğü ile 16:10 formatında gerçek HD görüntüye olanak sağlıyor...
Araştır bi bak derim buna...
ps3ün var derdin var![]()
Benq 'nun FP241VW 24 " monitörü var full HD (1080p) fakat tuzlu biraz şuan en uygun fiyatlı olanı Philips 190G6fb 1080i verebiliyor. HDready yani.
----VE BU KONUYLA İLGİLİ BAŞKA DA BİŞEY SÖYLEMEM! (FORREST GUMP)----
Bügün piyasayı araştırdım monitörlerin hiç birinde hdmi girişi yokee ps3 ü hd kalitesiyle ekrana nasıl aktaracam peki :rolleye3:
İyice kafam karıştı yardımcı olacak kimse yokmu![]()
güzelPeki şu samsungda warmı ? SAMSUNG - 2232BW
Şimdi bu benQ ' ya ps3ü buna bağlasam o hd kalitesine , derinliğe ulaşabilecekmiyim![]()
BENQ 22 FP222WH LCD 5MS GÜMÜŞ SİYAH GENİŞ E. HDMI
720p de ulaşırsın eagle.. ekran kartınıda hdmi den bağlarsan
H.W.Manyağı son kez Kıprıs'ta..