Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda hdd biçimleme sorunu başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar pc mde iki hard disk takılı ve xp kurulu yeni hard diski mi ikiye bölerek ayırdım ve üç sürücüye ...
arkadaşlar pc mde iki hard disk takılı ve xp kurulu yeni hard diski mi ikiye bölerek ayırdım ve üç sürücüye sahibim . xp yeni hard diskime kurulu iki gündür eski hard diskimi açamıyorum açmak istediğimde biçimlenmemiş diye uyarı veriyor du biçimlendirdim ama bugün yine aynı hata ile karşılaştım sizce bunun nedeni nedir yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
O zaman farklı bir şekilde ulaşacaksın harddiske çünkü herhalde sorun diger yada şimdiki kulandıgın harddisk in doluluk oranındanda olabilir sana tavsiye görmeyen hardiskini baska ama hızlı bir sistemde denemek maksat çok bilmişlik degil sadece bazen samsung harddsklerde ortaya cıkan bi sorunlardan biri oluyor dololuk oranı artıkca ulaşım süresi uzuyor yada ulaşamıyor
birde baska bir sistemde denerken ıde 2 den slave seklında göstermeyı denersen daha kolaylık olur