Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

kablo modem , aver tv kartı ile çalışmamaya başladı:(( yardım!

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında kablo modem , aver tv kartı ile çalışmamaya başladı:(( yardım! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Bir yıldan fazladır beraberce çalışan kablo moden(netmaster) ve aver tv kartı dün modem in sinyal almamaya başlaması ile sorunlar başiladı. ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 30-03-04, 13:17   #1 (permalink)
creep3
Rookie Member

Katılım tarihi: 31.12.03
kablo modem , aver tv kartı ile çalışmamaya başladı:(( yardım!

Bir yıldan fazladır beraberce çalışan kablo moden(netmaster) ve aver tv kartı dün modem in sinyal almamaya başlaması ile sorunlar başiladı. Kablonet e telefon ettim iki saat sonra servis geldi . (hızı görünce gözlerim yaşarmadı deil yanii ) baktılar baktılar sonuç olarak Tv kartının elektrik kaçağı yaptığı ve bununda kablo modem i etkilediği sonucu çıktı. Tv kartından kablo yu çıkardık gerçekten modem çalıştı. Ben bugün tekrardan denedim gerçekten tv kartına kabloyu takınca modem de sinyal gitti... nasıl bu kadar zaman sonra bu sorun çıktı , acaba aver mi çozuttu... bir de gelen adamlar toprak hattını kontrol ettir dediler, ne yapmaliyim? kartı çıkarıp bir servis te( garanti yok tabii, 4 yıılık falan kart) baktırsam mı?? yardım lütfenn...
creep3 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-03-04, 13:45   #2 (permalink)
joefoe
Cool Member

joefoe Avatar

Katılım tarihi: 13.03.02
Nereden: izmir
mainboard vs.. kasadan çıkar açıkta bi supply ile çalıştır kasada topraklama sorunu olabilir..
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-03-04, 16:56   #3 (permalink)
TeknO
Gold Member

TeknO Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.01.04
Nereden: İstanbul
Bu sorunun kablointernet hattıyla ortaya çıkmış olması çok doğal ve şunu gösteriyor ki; senin evde elektrik hattında topraklama diye birşey yok, yada tam tersi var ama berbat !!! elektrik hattındaki topraklama olayını çözersen sorunun çözülecektir. Bunun aslında en kolay yolu UPS alıp kullanmandır derim. (40-50$) hem bu gibi sorunları hemde ileride başka şekilde çıkacak sorunları önlemiş olursun. ani ve yüksek voltaj değişikliklerinden ekran kartının veya diskinin yanması gibi mesela...

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 19:52.