Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

Kendi Notebook'unu Kendin Topla Tanıtım Toplantı Videoları...

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında Kendi Notebook'unu Kendin Topla Tanıtım Toplantı Videoları... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Çizgi Elektronik, TurkNote deneyimi ve 25 yıllık sektör birikimiyle Türk Bilişim Sektörünü ilk Intel CBB uyumlu ürünlerle tanıştırmış ve bu ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 06-11-06, 16:25   #1 (permalink)
Niyazi SARAL
Member

Katılım tarihi: 02.06.04
Nereden: ISTANBUL
Kendi Notebook'unu Kendin Topla Tanıtım Toplantı Videoları...

Çizgi Elektronik, TurkNote deneyimi ve 25 yıllık sektör birikimiyle Türk Bilişim Sektörünü ilk Intel CBB uyumlu ürünlerle tanıştırmış ve bu kapsamda Intel ve Asus firmaları ile birlikte Barebone Notebook Sistemleri Tanıtım Toplantıları düzenlemiştir.

Sırasıyla Ankara, İzmir ve İstanbul'da gerçekleştirilen toplantılarda Intel CBB ürünlerini temel alan Barebone Notebook Sistemleri Projesi, Türk bilişim sektörüne tanıtıldı.

2 Kasım 2006 Perşembe günü yapılan İstanbul toplantısı ile ilgili resim, video ve sunumların bağlantılarına bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

Toplantı Videosu - 1.Bölüm - 117 MB

Toplantı Videosu - 2.Bölüm - 60 MB

PowerPoint Sunumları

- Ergin Kılınç, Intel Mobilite İş Geliştirme Müdürü, Türkiye Ortadoğu Afrika

- Hakan Ünal, Asus Türkiye PC Bileşenleri ve AsMobile Ürün Müdürü

- Niyazi Saral, Çizgi Elektronik

Eğitim ve Tanıtım Dökümantasyonları ve Hediyeler

Toplantıda katılımcılara Çizgi Elektronik RMA Laboratuvarının teknik dökümantasyonları ile notebook montaj videolarının yer aldığı 2 adet DVD ile, çeşitli eğitim ve tanıtım dökümanları ve 1'er adet Asus Bluetooth hediye edilmiştir.

Ayrıca katılımcılar örnek barebone sistemleri yakından inceleme imkanı da buldular.

Toplantı Davetiyeleri

Niyazi SARAL çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-11-06, 23:53   #2 (permalink)
TAY-LAN
Moderator

TAY-LAN Avatar

Katılım tarihi: 24.12.02
Nereden: ankara
çok saolun .ankaradaki toplantıya katılamamıştım(başka bir toplantı ile pişti olmuştu) burdan bakacağım neler olduguna
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Kendi Notebook'unu Kendin Topla Tanıtım Toplantı Videoları... ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
E3 2006 EzerchE Oyunlar 15 27-05-06 07:17
Kendi Müzigini Kendin yap haeras Bilgisayar Destekli Müzik 5 30-10-04 05:07

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 20:12.