Çizgi Elektronik, TurkNote deneyimi ve 25 yıllık sektör birikimiyle Türk Bilişim Sektörünü ilk
Intel CBB uyumlu ürünlerle tanıştırmış ve bu kapsamda Intel ve Asus firmaları ile birlikte Barebone Notebook Sistemleri Tanıtım Toplantıları düzenlemiştir.
Sırasıyla Ankara, İzmir ve İstanbul'da gerçekleştirilen toplantılarda Intel CBB ürünlerini temel alan Barebone Notebook Sistemleri Projesi, Türk bilişim sektörüne tanıtıldı.
2 Kasım 2006 Perşembe günü yapılan İstanbul toplantısı ile ilgili resim, video ve sunumların bağlantılarına bu başlık altından ulaşabilirsiniz.
Toplantı Videosu - 1.Bölüm - 117 MB
Toplantı Videosu - 2.Bölüm - 60 MB PowerPoint Sunumları
- Ergin Kılınç, Intel Mobilite İş Geliştirme Müdürü, Türkiye Ortadoğu Afrika
- Hakan Ünal, Asus Türkiye PC Bileşenleri ve AsMobile Ürün Müdürü
- Niyazi Saral, Çizgi Elektronik Eğitim ve Tanıtım Dökümantasyonları ve Hediyeler
Toplantıda katılımcılara Çizgi Elektronik RMA Laboratuvarının teknik dökümantasyonları ile notebook montaj videolarının yer aldığı 2 adet DVD ile, çeşitli eğitim ve tanıtım dökümanları ve 1'er adet Asus Bluetooth hediye edilmiştir.
Ayrıca katılımcılar örnek barebone sistemleri yakından inceleme imkanı da buldular.
Toplantı Davetiyeleri

|  |  |
 | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |
 |  |  |