Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında Klavye mouse donması?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Pc yi açtıktan 2 dk sonra klavye ve mouse donuyor.Mouse ı usbye takarak tekrar çalıştırabiliyorum ama klavye için resat atmak ..." şeklinde özetlenebilir....
Pc yi açtıktan 2 dk sonra klavye ve mouse donuyor.Mouse ı usbye takarak tekrar çalıştırabiliyorum ama klavye için resat atmak zorunda kalıyorum.Sorun düzeliyor.Sizce problem neden kaynaklanıyor.Virüs taraması yaptım bişi yok.
virüs değilde anakartın ps2 girişlerinde bir sorun olabileceği gibi donanım uyuşmazlıgı gibi bişey olabilir sadece klavye mouse mu donuyor bütün pc mi ?
güvenli kipte aç birde orada kontrol et bakalım noluyor