Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

Kolay Driver Yüklemek.

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında Kolay Driver Yüklemek. başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Avertv DVB-S uydu kartımın sürücülerini her windows u açtığımda silip yeniden yüklemek zorunda kalıyorum. Yoksa görüntüde donmalar oluyor. Kartta bir ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 04-07-05, 05:36   #1 (permalink)
açaslan
Rookie Member

Katılım tarihi: 28.06.05
Kolay Driver Yüklemek.

Avertv DVB-S uydu kartımın sürücülerini her windows u açtığımda silip yeniden yüklemek zorunda kalıyorum. Yoksa görüntüde donmalar oluyor. Kartta bir bozukluk olmalı. Bu işlemleri herseferinde yapmak zor oluyor. Windows xp ile uyumlumu, eminmisin gibi birçok soruya cevap vermem gerekiyor. Driver yüklemenin ve mümkünse silmenin kolay yolları varmı?

Sistemim winxp sp2 AMD2500+ KT600 chipset anakart FX5900xt ekrankartı. Sorulmadan söyliyim herşeyin son sürücüsü yüklü.
açaslan çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-07-05, 11:26   #2 (permalink)
Ryan_KyKlopS
V.I.Member

Ryan_KyKlopS Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.02.05
Nereden: Local Area Network
walla bu işin kolayı falan olmaz yani her bilgisayarı açtığında driver yüklemek bence saçma olur.bence donmaya bir çözüm bulmalısın ve biz bu sorununa çözüm bulmaya çalışalım.konfigrasyonun rami hakkında bir bilgi vermemişsiniz raminiz kaçtı?mesela ram yetersizliği olabilir veya uyumsuz bir kart program vs.vs .sisteminizdeki diğer kartların hpsini çıkartıp teker teker deneyin bence hangisinde donma yaparsa o kartla çakışma yapıyor olabilir.saygılar..
Eski 04-07-05, 12:42   #3 (permalink)
equnix
V.I.Member

equnix Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.06.05
Nereden: İstanbul
Şimdi kolay driver yüklemenin basit bir yolu yok. Ama sanırım senin sisteminde bir sorun var onun için her pc yi açtığında driver yüklemen normal değil. Basit bir şekilde çözmek istersen bir tane hdd sheriff kartı al tüm driverleri yükle hdd sherif karta kaydet ondan sonra bilgisayarı her açtığında o kaydettiğin haldeki gibi açılış yaparsın. ama bundan önce sorununu çözmen gerekiyor. Sistemde takılı olan bir kartta çakışma yapıyor olabilir. Bunları dene olmazsa format atıp tekrar yükle.
equnix çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-07-05, 14:03   #4 (permalink)
FrAnKy
Rookie Member

FrAnKy Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.06.05
arkadaşa katılıyorum bence de bir format at sonra bence o soru bir daha olmaz o yukldiğin programın başka bir cd bulup ondan yuklemeyide dene belki cd de bir sorun vardır
FrAnKy çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-07-05, 19:12   #5 (permalink)
açaslan
Rookie Member

Katılım tarihi: 28.06.05
Valla bu kart bozuk diye düşünüyorum çünkü çok şey denedim olmadı. Ama el elden üstündür. Birde siz karar verin. Ram 1GB yeterlidir heralde. Yeni windows kurdum olmadı, Başka makinada denedim aynı. Tüm PCI slotlarında denedim, uydudan gelen sinyal seviyesi %60 civarındaydı, Çatıya çıkıp %100 yapmayı başardım. Çok kolay olmadı Avermedia nın sitesinden yeni sürücü yükledim. Yanlız araştırma yaprım 2001 den sonra yeni sürücü çıkarmamış. Kimsede sorun yok heralde. Avertv DVB-S i ilk taktığımda Fly98 tv kartımla çakışma yaptı. Fly98 i çıkartmak zorunda kaldım. Hatta bu iki kart birbirine okaday benziyorki Fly98 i tekrar taktığımda Xp en iyi sürücü olarak Avertv DVB-S nin sürücülerini yükledi. Hayret ettim ama Fly98 bu sürücülerle harika çalıştı. Fakat aynı anda takılı olduklarında birbirlerinin çalışmasına izin vermiyorlar. XP sp2 ve arkadaşımın XP sp1 kurulu iki ayrı makinada aynı sonuç verdi. Durum böyle olunca sanırım halime şükür edip bu kartı böyle kullanmaktan başka çare yok sanırım. Kolay sürücü yüklemenin yolunu bulabilirsem pek iyi olucak. Yazımı buraya kaday okuyup kafa yorduysanız sağolun.
açaslan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-07-05, 20:42   #6 (permalink)
baybay
Rookie Member

baybay Avatar

Katılım tarihi: 19.03.05
Nereden: gaziantep
Post Kolay Driver Yüklemek

Arkadasım tekrar temrar drıver yuklemekten bıktınsa bidefalık daha bi format at drıverleri yükla acronis true imageyi yükle butun sistem ayarlarını yap acronis ile imaji al imajı silinmeyecek bir yere at(imajı yerel diskte yapabilirsin ) daha sonra istediğin zaman driverle beraber butun sistemi yukleyebilirsin
baybay çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-05, 19:08   #7 (permalink)
baybay
Rookie Member

baybay Avatar

Katılım tarihi: 19.03.05
Nereden: gaziantep
acronis true imagenin kullanımını fotoğraflı linki:

acronis kullanım
baybay çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-05, 19:24   #8 (permalink)
BenCesur
Power Member

BenCesur Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.09.04
Nereden: Tam Karşındayım
Arkadaşlar bana kalırsa söz konusu kart bozuk. Çünkü sistemi yeniden kurmuş hatta başka makinada denemiş yine olmamış. Kartın sorunlu olduğu belli

daha önce bende Abit AN8 anakart almıştım ve bilgisayarı her açtığımda Ethernet sürücüsünü tekrar yüklemek zorunda kalıyordum..
Kartı değiştirdim sorun çözüldü..

bana kalırsa @açaslan sen o kartı götür değiştir yada başka bir kart al.....

Ne Kadar Bilirseniz Bilin ; Bilginiz Karşınızdakinin Anlayabildiği Kadardır

En son BenCesur tarafından düzenlendi: 28-07-05 saat 19:33
BenCesur çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-05, 20:26   #9 (permalink)
deep_dream
Silver Member

deep_dream Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.06.04
Alıntı:
baybay tarafından iletildi.
Arkadasım tekrar temrar drıver yuklemekten bıktınsa bidefalık daha bi format at drıverleri yükla acronis true imageyi yükle butun sistem ayarlarını yap acronis ile imaji al imajı silinmeyecek bir yere at(imajı yerel diskte yapabilirsin ) daha sonra istediğin zaman driverle beraber butun sistemi yukleyebilirsin
Senin fikirde bayağı bi guzel ha. Kim ogretti sana bu yolu. Akıllı adamsın vesselam.
bilgisayarı her actıgında format atıp, imajla sistemi yeniden yuklemek. Valla ilginc...
Eski 28-07-05, 21:44   #10 (permalink)
BenCesur
Power Member

BenCesur Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.09.04
Nereden: Tam Karşındayım
Alıntı:
deep_dream tarafından iletildi.
Senin fikirde bayağı bi guzel ha. Kim ogretti sana bu yolu. Akıllı adamsın vesselam.
bilgisayarı her actıgında format atıp, imajla sistemi yeniden yuklemek. Valla ilginc...
bana kalırsa sorunu olan arkadaş sürücüyü her açılışta yükler
daha kolay olur vallla
BenCesur çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-05, 21:47   #11 (permalink)
deep_dream
Silver Member

deep_dream Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.06.04
Her bilgisayarı actıgında yenıden format atıp yenıden windows kurmak. Ne guzel olurdu değil mi.

Düşünsene yeni program kuruyorsun ve bılgısayarın kapatılması gerekıyor...
deep_dream çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-08-08, 15:45   #12 (permalink)
goguzhan98
New Member

Katılım tarihi: 08.08.07
Ynt: Kolay Driver Yüklemek.

walla resimlerin i gördüm güzele benziyo indircem
goguzhan98 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
driver, kolay

Konu araçları

Kolay Driver Yüklemek. ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
sound blaster live 5.1 driver ceyhungumus Genel 1 15-08-07 20:12
usb driver update??? kwik Çokluortam 0 08-04-05 21:08
V6600 driver (3 boyut gözlüğü çalışmıyo) Blink Ekran Kartları 0 07-03-05 20:08
DRIVER 3 FACİASI TURBO Oyunlar 8 05-07-04 19:39
Nvidia Nforce Driver 4.24 ! Versa Ekran Kartları 12 12-05-04 22:28

Aranızda sır kalmasın!