Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanýcý Adý
Þifre
Beni Hatýrla

hARDWAREMANIA fORUM’larýna Hoþ Geldiniz!
Merhaba, þu anda forumlarýmýzda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayýt" olmanýz gerekmektedir.

Eðer mevcut þifenizi kaybettiyseniz "burayý" kullanabilirsiniz. Kayýt sýrasýnda bir problem ile karþýlaþýrsanýz, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donaným > Genel »

Laptop alacaðým ama 2 laptop arasýnda kaldým yardým plz

Bu sayfada Donaným bölümü içerisindeki Genel forumu altýnda Laptop alacaðým ama 2 laptop arasýnda kaldým yardým plz baþlýklý konu tartýþýlýyor. Tartýþýlan konu "Arkadaþlar vereceðim 2 bilgisayarý inceleyip hangisinin özelliklerinin beni daha çok iyi idare edeceðini seçemedim.Yardýmýnýzý ve görüþlerinizi bekliorum.Þimdiden saðolun HP PVL ..." þeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçlarý |  
Eski 21-05-08, 18:43   #1 (permalink)
anelka_tm
New Member

Katýlým tarihi: 21.05.08
Nereden: Gaziantep
Laptop alacaðým ama 2 laptop arasýnda kaldým yardým plz

Arkadaþlar vereceðim 2 bilgisayarý inceleyip hangisinin özelliklerinin beni daha çok iyi idare edeceðini seçemedim.Yardýmýnýzý ve görüþlerinizi bekliorum.Þimdiden saðolun

HP PVL KP948EA DV9790 C2D T9300 2GB 500GB 17 VHP

Ýþlemci : Intel® Pentium® Core2Duo T9300 2.5 GHz 6 MB önbellek
Yongaseti : Mobile™ Intel® 945GM Express
Sistem Belleði : 2 GB (2 x 1 GB) DDR2 667 MHz , max. 2GB
Ekran Kartý : Nvidia Geforce 8600M PCI Express® 1279 MB TC (512 MB video belleði)
Ses Kartý : 3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleþik Altec Lansing® hoparlörler
Modem / Faks : 56K
Að Kartý : 10/100/1000 Mbps
Pcmcia : 1 ExpressCard/54 yuvasý (ExpressCard/34'ü de destekler)
Sabit Disk Kapasitesi : 500 (2x250) GB 5400 rpm SATA
Disket Sürücü : Yok
Optik Sürücü : DVD +/- RW SM LS
Parmak Ýzi Okuyucu : Tümleþik parmak izi okuyucusu
Batarya : 8 Hücreli Li-Ion -- 90 W AC Güç Adaptörü
Klavye : Tam boyutlu masaüstü klavyesi (ayrý sayýsal tuþ takýmý düzeni)
Ekran : 17 WXGA+ (1440 x 900) High Definition BrighView Widescreen / Tümleþik Stereo Mikrofonu Olan HP Pavilion WebCam
Ýþletim Sistemi : Vista Home Premium Ýngilizce/Türkçe Dil seçeneði
Boyutlar : 237 x 334 x 260 mm / 2,43 kg -- UPC/EAN code: 883585532919
Geliþtirilmiþ Port'lar : 2 x USB 2.0, 1 x IEEE-1394, 1 x VGA Çýkýþý, 1 x S-Video TV Çýkýþý, 1 x HDMI Çýkýþý, 2 x Kulaklýk Çýkýþý
Kablosuz Haberleþme : Intel® PRO/Wireless 3945 Tümleþik Kablosuz LAN, Bluetooth
Aksesuarlarý : HP Mobile Uzaktan Kumanda
Bellek Kart Yuvasý : 5'i 1 arada tümleþik Dijital Medya Okuyucu
Açýklama : Microsoft® Works 8, Microsoft® Internet Explorer 7.0, Windows Mail, Adobe® Reader 8.0, Windows Media Player, HP Photosmart Essential , Windows Photo Gallery, DVD Play, Windows Movie Maker, Windows için Verisoft Eriþim Yöneticisi

Sony Vaio AR770NB (4gb)

ÝÞLEMCÝ: Yeni Nesil Intel Penryn 800 Mhz. 2.4 Ghz. 3 MB Cache Core™ 2 Duo T8300 Ýþlemci
RAM: 4 GB DDR2 RAM 667 Mhz (Max.4 GB)
HDD: 200 GB 5400rpm SATA HDD
OPTÝK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
EKRAN KARTI: NVIDIA® GeForce® 8400M GT Chipset Max. 1023 MB Graphic Card
EKRAN INC: 17 Inch WXGA+ (1440x900) widescreen X-BRITE-ECO LCD Technology

http://www.istanbulbilisim.com.tr/SO...BOOK,4583.html

Not : Bilgisayarý daha çok oyun için alacaðým.Seçerken buna dikkat etmenizi rica ederim...
anelka_tm çevrim dýþý  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alýntý yaparak cevap ver
Eski 21-05-08, 18:53   #2 (permalink)
banek1
Cool Member

banek1 Avatar

Bilgisayarým
Katýlým tarihi: 21.04.08
Nereden: ANKARA
Ynt: Laptop alacaðým ama 2 laptop arasýnda kaldým yardým plz

hp nin iþlemcisi ve ekran kartý daha iyi ramlerý de fena sayýlmaz ama xp de bu laptop daha hýzlý calýsýr bence HP
banek1 çevrim dýþý  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alýntý yaparak cevap ver
Eski 21-05-08, 21:59   #3 (permalink)
anelka_tm
New Member

Alýntý:
banek1 tarafýndan iletildi. Mesajý göster
hp nin iþlemcisi ve ekran kartý daha iyi ramlerý de fena sayýlmaz ama xp de bu laptop daha hýzlý calýsýr bence HP
tabiki xp de performans dahada artacaktýr ondan hiç süphem yok kardeþim.Benim en çok takýldýðým hp nin özellikleri mi yoksa sony nin kalitesi mi? bundan dolayý kararsýz kaldým
anelka_tm çevrim dýþý  
Alýntý yaparak cevap ver
Eski 21-05-08, 22:46   #4 (permalink)
banek1
Cool Member

banek1 Avatar

Bilgisayarým
Nereden: ANKARA

Alýntý:
banek1 tarafýndan iletildi. Mesajý göster
arkadasým iþlemci ve ekran kartýnýn daha iyi oldugunu yazdým zaten en onemli parcalar bunlar onlarda hp de daha iyi yazdým onlarý, sony nýn iþlemcisi ve ekran kartý hp ye nazaran dusuk ama ramlari daha iyi sony nýn ama hp nin de ramlarý artýrýlabilir soylenecekler bu kadar.Ayrýca hp de cok kalýtelidir en az sony kadar
banek1 çevrim dýþý  
Alýntý yaparak cevap ver
Eski 21-05-08, 23:52   #5 (permalink)
by_BuR@K
hARDWAREMANIAC

by_BuR@K Avatar

Bilgisayarým
Katýlým tarihi: 22.03.06
Nereden: hARDWAREMANIA
Blog Mesajlarý: 1
Resimler: 10
Thumbs up Ynt: Laptop alacaðým ama 2 laptop arasýnda kaldým yardým plz

Ben olsam Hp alýrým çünkü 4gb ram kullanan program görmedim 2gb yetiyo artýyo bile hem 4gb kullanabilmen için 64bit iþletim sistemide gerekiyo : o yüzden HP
Alýntý yaparak cevap ver
Eski 22-05-08, 00:00   #6 (permalink)
V.G.C._prodigy_
Cool Member

V.G.C._prodigy_ Avatar

Bilgisayarým
Katýlým tarihi: 16.04.08
Nereden: home sweet home
Resimler: 1

Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Bilgisayar | MONSTER T2-REX INTEL CORE 2 DUO T9500 2.6Ghz 15.4" 4GB 200GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR T95FL900

Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Bilgisayar | MONSTER T2-REX INTEL CORE 2 DUO T9300 2.5Ghz 15.4" 4GB 200GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR T93FL900

Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Bilgisayar | MONSTER T2-REX INTEL CORE 2 DUO T9500 2.6Ghz 15.4" 4GB 200GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR T95FL902

bence bunlardan birini al. sýrf üzerinde hp veya sony yazdýðý için o kadar para verme o makinalara.monster iidir.
Alýntý yaparak cevap ver
Eski 22-05-08, 00:01   #7 (permalink)
DarkZ
Rookie Member

DarkZ Avatar

Bilgisayarým
Nereden: Muþ

Sony Alýrsan Eðer Bir Problemde En az 2 Ay beklersin.
Sony Alýrsan En ufak Bi Teknik Serviste Bi Ton para Ödersin
Sony Alýrsan Bi ton baþ aðrýsý çekersin okadar iyi marka olmasýna karþýn HP Almaný tavsiye ederim.
DarkZ çevrim dýþý  
Alýntý yaparak cevap ver
Eski 22-05-08, 03:00   #8 (permalink)
anelka_tm
New Member

Benimde þuanda kullandýðým laptop Hp ve hiç bi þikayetim olmadý.2.5 sene içinde sadece bataryanýn az gitmesi sorunu oldu oda 2 haftada çözüldü.ondan dolayý hp den memnunum þimdide hp alýcam büyük ihtimalle aklýmýn karýþmasý sony nin adýnýn olmasýydý neyse þuanda karar verdim sayýlýr bikaçgün içinde sipariþ veririm.Ayrýca hp de ram kapasitesi max 2 gb kardeþim ona dikkat etmedin sanýrým daha sonrasý için bi eksiklik olabilir ama banada þimdilik 2 gb ram yetermiþ gibi gelio bakýcaz artýk hayýrlýsý
anelka_tm çevrim dýþý  
Alýntý yaparak cevap ver

Tags
laptop

Konu araçlarý

Laptop alacaðým ama 2 laptop arasýnda kaldým yardým plz ile benzer konular :
Konu Konuyu baþlatan Forum Cevaplar Son mesaj
5 model arasýnda kaldým Önerilerinize göre alacaðým askan Dijital Fotoðrafçýlýk 13 05-06-08 23:16
acil yardým iki laptop arasýnda kararsýzým aziz_32 Notebook'lar... 4 08-11-07 12:08
laptop alacaðým yardým edebilir misiniz Oziline Notebook'lar... 5 20-08-07 13:24
2 Laptop arasýnda kararsýz kaldým n3u7r0n Genel 8 19-02-06 22:04
Ýki 7800gt arasýnda kaldým yardým!!! bocelek Ekran Kartlarý 17 23-01-06 19:18

Aranýzda sýr kalmasýn!

HABERLER

Saat ayarý GMT +3. Saat : 21:15.