Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

laptop bios update ( bozuk bios)

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında laptop bios update ( bozuk bios) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ACER Aspire 1403 LC Notebook var bios update yapilamaya calisilmis, sonuc hüsran olmus ve makina acilmiyor.. elimde eprom programmer var ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 22-02-06, 21:06   #1 (permalink)
semihx
Member

semihx Avatar

Katılım tarihi: 28.03.05
Nereden: zu Hause
laptop bios update ( bozuk bios)

ACER Aspire 1403 LC Notebook var bios update yapilamaya calisilmis, sonuc hüsran olmus ve makina acilmiyor.. elimde eprom programmer var bunula masaüstündeki ankartlarda oldugu gibi bios u yeniden yazmamiz mümkünmü? yada tamirati kaca ve nerde yapilir?

Intel Pentium 4, 2,0 GHz CPU
• 256 MB RAM
• 20 GB HD
• CDrw/DVD-ROM
Eski 23-02-06, 00:42   #2 (permalink)
tın
Cool Member

tın Avatar

Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: Bursa
garantiye girmezse 30+kdv fiaytı olur.bios ekranını gecebiliyorsan update edersin.

http://support.acer-euro.com/drivers...ties.html#BIOS
burdan notebook ile baglan uygun olan bios secimini otomatik yap bu sefer küllim gitmesin

bide Acer aspire 5033WXMİ
tın çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-02-06, 01:08   #3 (permalink)
semihx
Member

semihx Avatar

Alıntı:
tın tarafından iletildi.
garantiye girmezse 30+kdv fiaytı olur.bios ekranını gecebiliyorsan update edersin.

http://support.acer-euro.com/drivers...ties.html#BIOS
burdan notebook ile baglan uygun olan bios secimini otomatik yap bu sefer küllim gitmesin

notbook benim degil acik arttima ile verilmis internette, yapilabilirmi diye merak ettim, aciklama ya göre bios update den sonra hic acilmamis notbook. masaüstü anakartlarina oldugu gibi eprom programmer ile tekrar yaziliyorsa bios ,kendim yaparim yok olmuyorsa 6 ay sonra türkiyeye gelicem, o sira getirip yaptiririm diye düsünmüstüm.

ama hicbir bilgim yok , eprom programmerla yazilirmi biosu tekrar? yok yazilmaz ise türkiyede tamiri nekadar tutar?
semihx çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-02-06, 01:30   #4 (permalink)
semihx
Member

semihx Avatar

kimsenin bu konuda bi bilgisi yokmu ?
semihx çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 21:50.