Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

laptopta ses sorunu

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında laptopta ses sorunu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar merhaba. 2 sorum olacaktı Yeni bir laptop aldım asus. herşey güzel ancak kulaklık yada herhangibir hoperlor takınca aynı anda ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 11-12-06, 17:28   #1 (permalink)
bukettt
New Member

Katılım tarihi: 11.12.06
laptopta ses sorunu

Arkadaşlar merhaba.
2 sorum olacaktı

Yeni bir laptop aldım asus.
herşey güzel ancak kulaklık yada herhangibir hoperlor takınca aynı anda laptopdan da ses geliyor. Gecen hafta boyle değildi. Acaba ne yapmam gerekir.

Ayrıca laptop un tv out ozelliği var. gerekli kabloları taktım tv yi de av kanalına getirdim ancak sonuc alamadım. laptopta birşeyler mi yapmam lazım. yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler
bukettt çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-12-06, 17:30   #2 (permalink)
muratyayla
hARDWAREMANIAC

muratyayla Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.03.06
Nereden: istanbul
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10
Alıntı:
bukettt tarafından iletildi. Mesajı göster
Arkadaşlar merhaba.
2 sorum olacaktı

herşey güzel ancak kulaklık yada herhangibir hoperlor takınca aynı anda laptopdan da ses geliyor. Gecen hafta boyle değildi. Acaba ne yapmam gerekir.

Ayrıca laptop un tv out ozelliği var. gerekli kabloları taktım tv yi de av kanalına getirdim ancak sonuc alamadım. laptopta birşeyler mi yapmam lazım. yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler
ayarları vardır kurcalamak lazım
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-12-06, 17:31   #3 (permalink)
bukettt
New Member

Alıntı:
muratyayla tarafından iletildi. Mesajı göster
ayarları vardır kurcalamak lazım
tüm ses ayarlarına baktım ancak çözemedim
bukettt çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-12-06, 18:08   #4 (permalink)
by_BuR@K
hARDWAREMANIAC

by_BuR@K Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 22.03.06
Nereden: hARDWAREMANIA
Smile :))

Alıntı:
Arkadaşlar merhaba.
2 sorum olacaktı

1 ci için bence bir ayarını oynamıştırsın oda ses kartının programıyla yaparsın
2ci side onuda sağ tıklayım orada ekran kartınla ilgili programdan yapılıyo bende ati olduğu için tam bilgi veremeyeceğim
sende ki büyük ihtimal nvdia dır

birde pc de yeni bir kullanıcı oluştur dene sesi çünkü sen oynadıysan bilerek yada bilemeyerek dier kullanıca da ayarlar düzelir
by_BuR@K çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-12-06, 18:25   #5 (permalink)
bukettt
New Member

yeni bir kullanıcı oluşturdum ancak sorun onda da devam etti. bende ses kartını kaldırdım ve cd den yeniden yükledim. ama malesef sorun devam ediyor. eger ayarlarla oynanmış olsaydı sıfırlanmazmıydı ayarlar. yoksa donanımda mı bi sorun oluştu diye çok üzüldüm. acaba başka fikriniz var mı çok teşekkürler
bukettt çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-12-06, 18:33   #6 (permalink)
muratyayla
hARDWAREMANIAC

muratyayla Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.03.06
Nereden: istanbul
sorunun ses kartı değil laptopun hoparlörlerini kapatmak pc kullandığımdan tam yardım edemem ama laptopun kendi hoparlörlerini kapatma seçeneği vardır ses denetimlerinde ordan kapatıp kulaklık yada başka bir ses aygıtı seçerek dene
muratyayla şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-12-06, 18:36   #7 (permalink)
diepainkiller
Senior Member

diepainkiller Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 07.08.04
Nereden: Polatlı
Alıntı:
tüm ses ayarlarına baktım ancak çözemedim
Ses kartın 5+1 destekli mi? (3 girişli)
Eğer öyleyse 2+1 seçeneğini seçip dene derim ben..
diepainkiller çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-12-06, 21:46   #8 (permalink)
bukettt
New Member

bilgisayarımın 5+1 destekli ses kartı yok sadece 2 girişli. asagıda resimlerde de gördüğünüz gibi herşeyi denedim ama olmadı. donanım sorunu olmasından korkmaya basladım. başka aklına çözüm gelen var mı acaba?

bukettt çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-12-06, 16:31   #9 (permalink)
by_BuR@K
hARDWAREMANIAC

by_BuR@K Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 22.03.06
Nereden: hARDWAREMANIA
Thumbs down böyle bir sorunun ses kartıyla alakası olacağını sanmıyorum

bence donanim deilde farklı bir olay war gibi ama yinede donanimdan şüüphe ediyorsan aldığın yere götür derdini anlat onlar bir çözüm bulabilir geçmiş olsun ama dediğin gibi kullaklık taktığında laptop kendi sesini kesiyo bende de

:kafakarıştırıcısmilesi:
by_BuR@K çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-12-06, 16:43   #10 (permalink)
volcano2K
¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯

volcano2K Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.07.02
Nereden: İçerenköy/İstanbul
Resimler: 18
ses kartının kendi sürücüleri ile gelen bir arayüz programı olmalı ordan bu ayarı yapabilirsin. TV çıkışı içinse ekran kartı arayüz programından ayar yapman gerek.Biraz kurcalaman yeterli olur görüşündeyim..
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

laptopta ses sorunu ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
acilllll ses kartı sorunu asus laptopta arcitu Notebook'lar... 6 06-12-06 01:35
Laptopta DVD okuma sorunu fahte Divx/DVD 3 23-10-06 02:39
Acilllll Laptopta Boot Sorunu Lan Boot?? themarti Genel(OS) 2 20-03-05 15:32
laptopta 1.1 usb 2.0 usb ye çevrilebilir mi? kudug Genel 1 11-09-04 04:25
laptopta iki xp kullanımı lsd Genel(OS) 2 31-07-04 18:05

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 20:11.