Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

LCD tv'ye pc bağlıcam sorularım var yardım edin lütfen=)

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında LCD tv'ye pc bağlıcam sorularım var yardım edin lütfen=) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "slm arkadaşlar elimde SAMSUNG LE37A330 37'' HD READY LCD tv var pc ye bağlamak istiyorum.Sorularım şunlar. 1-Ekran kartı olarak SAPPHIRE ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 27-08-08, 19:46   #1 (permalink)
krykoc
Rookie Member

krykoc Avatar

Katılım tarihi: 08.08.08
Nereden: Ankara
Unhappy LCD tv'ye pc bağlıcam sorularım var yardım edin lütfen=)

slm arkadaşlar elimde SAMSUNG LE37A330 37'' HD READY LCD tv var pc ye bağlamak istiyorum.Sorularım şunlar.

1-Ekran kartı olarak SAPPHIRE TOXIC ATI HD 4850 512MB 256BIT GDDR3 (DirectX 10.1) PCI-E x16 2.0 alıcaktım bu kartla iyi performans verirmi?

2-22'' samsung monitör alsam mı daha iyi olur acaba yani bu LCD tv ile ses veya görüntü sorunu yaşarmıyım yüksek çözünürlükte aktarabilirmiyim görüntüyü?

3-Bağlantı kablosu olarak DVI-HDMI mi kulanayım yoksa ekran kartı HDMI desteklediğinden çift taraflı HDMI kablosuylamı kullanayım.

Lütfen yardım edin eğer kötü görüntü vericekse çok üzülürüm çünkü ucuza buldum diye aldım bu tv yi bide monitör almak zorunda kalmayım yazık olmasın paraya
krykoc çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-08-08, 21:09   #2 (permalink)
tugrulyatagan
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 22.07.08
Nereden: Denizli
Ynt: LCD tv'ye pc bağlıcam sorularım var yardım edin lütfen=)

HDMI şansın varsa herzaman onu kullanman daha avantajlı olur tabikide HDMI la sorunda yaşamassın hatta DVI a göre daha yüksek çözünürlüklerini de destekler.(bu konuda kablo mesafeside önemli tabi)
tugrulyatagan çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
bağlıcam, lcd, pc

Konu araçları

LCD tv'ye pc bağlıcam sorularım var yardım edin lütfen=) ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Lütfen yardım edin !! Ati radeon vista sorunu lütfen yardım edin pc de hiçbirşey yapamıyorum matrax_erdi Ekran Kartları 1 09-07-08 11:58
Arkadaşlar Lütfen yardım edin lütfen :( hakankalmi Network 2 29-04-08 16:47
lütfen yardım edin... crstyn Genel 1 09-08-06 00:14
forumu okuyan yardım edicek arkadaslar lütfen yardım edin Gurhan Genel 10 13-05-04 13:43

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 20:01.