Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

masaüstü kısayolu problemi !!!

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında masaüstü kısayolu problemi !!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar sizlerden bir konuda yardım isteyeceğim, eğer yardım ederseniz çok sevinirim. Bu problemi daha önce de çok yaşadım ve çözemedim ..." şeklinde özetlenebilir....

Kapalı konu
 LinkBack Konu araçları |  
Eski 02-05-06, 12:15   #1 (permalink)
madness-73
Rookie Member

Katılım tarihi: 16.04.06
Nereden: İstanbul
masaüstü kısayolu problemi !!!

Arkadaşlar sizlerden bir konuda yardım isteyeceğim, eğer yardım ederseniz çok sevinirim. Bu problemi daha önce de çok yaşadım ve çözemedim aslında ve sırf bu yüzden makinaları bile formatlayıp sorunu çözme yoluna gittim... aferin bana ((
Problem şu : Masaüstündeki kısa yol butonlarının altına durup dururken veya ne yaptıysam bilemiyorum renk geldi.. yani Bilgisayarım, Ağ Bağlantılarım, Internet Explorer, Geri Dönüşüm Kutusu ve diğer Masaüstündeki kısa yol butonlarımın hepsinin altına mavi renk var... daha önceden bu butonlar şeffattı ve altlarında herhangi bir renk göstermiyordu.
Denetim Masasından Görüntüye gittim ordan da ayarlarıı kontrol ettim hatta başka bir makinanın ayarlarıyla birebir yapmama rağmen düzeltemedim.. Anlatmak istediğim şeyi anlayıp bana yardım edebilecek bir arkadaşın fikirlerine ve bilgisine ihtiyacım var !!!
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim... Hepiniz sağlıcakla kalın, İyi Haftalarrrr !!! ))
madness-73 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 02-05-06, 12:41   #2 (permalink)
HUR_KHAN
Senior Member

HUR_KHAN Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.02.05
Nereden: Cehennemin Dibi
Resimler: 4
bilgisayarıma sağ tıkla özelliklere gir ordan gelişmişe gir performans bölümünden ayarlara gir "bilgisayarım için en iyi olanı windows seçsin" kısmını işaretle uygula kapat problemin kalmaz ...
HUR_KHAN çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 02-05-06, 12:44   #3 (permalink)
lazarus
Silver Member

lazarus Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.07.05
Nereden: ist
Blog Mesajları: 1
Resimler: 1
bilgisayarım/ sağ klik/ özellikler/ gelişmiş tabından/ performans ayarlar butonuna tıklayın/ görsel efektler seçeneklerinden/ "Masaüstündeki simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan" özelliği check edilmiş(işaretlenmiş) olacak/ check ettikten sonra Uygula/ Tamam/ Tamam ile sorununuz hallolacaktır. keşke format atmadan önce bi sorsaydınız buralara
lazarus çevrim dışı  
Eski 02-05-06, 12:48   #4 (permalink)
cenkforce
Cool Member

cenkforce Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.12.05
Nereden: istanbul
Bu problem herkesin başına mutlaka 1 kere gelebiliyor. Bazen çözülemiyor galiba. Benim bildiklerim bunlar.

1. Bilgisayarım/Özellikler/Gelişmiş/Performans ayarları bilgisayarım için en iyi olanı windows seçsin veya en iyi görünüm için ayarla. İkisini de dene.

2. Desktop/Sağ tık/Özellikler/Masaüstü/Masaüstü Özelleştir/Web/Web öğelerini kilitle seçili ise ordaki tiki kaldır.

3. Son olarak Görüntü özellikleri/görünüm/efektlerden ayarları karıştır.
cenkforce çevrim dışı  
Eski 02-05-06, 12:57   #5 (permalink)
madness-73
Rookie Member

Katılım tarihi: 16.04.06
Nereden: İstanbul
olmuyoooor !!!

Ya arkadaşlar dediğiniz yöntemleri denedim zaten ama yine de bi bakıyım dedim
olmuyor olmuyo olmuyor... hala masaüstü butonlarının isimlerinin yazılı olduğu yerler mavi.. gümüş moduna veya zaytin yeşili moduna aldığım zaman da bu sefer o modların rengine göre geliyor renkler !!! başka bi yol biliyosanız lütfen onlarıda paylaşın, yani performanstaki şeyler işe yaramıyor ((
madness-73 çevrim dışı  
Eski 02-05-06, 13:07   #6 (permalink)
lazarus
Silver Member

lazarus Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.07.05
Nereden: ist
Blog Mesajları: 1
Resimler: 1
masaüstünden/ sağ klik/ özellikler/ masaüstü tabından/ en alltaki "masaüstünü özelleştir" butonuna tıklayın/ sonra gelen yeni pencereden-> web tabına girin/ en alttaki "masaüstü öğelerini kilitle" seçeneği unchecked (seçilmemiş) olmalı/ tamam deyin/ sonra yeniden tamam.

bi de bunu deneyin bakalım..
lazarus çevrim dışı  
Kapalı konu

Konu araçları

masaüstü kısayolu problemi !!! ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Mini Kontrol Masaüstü Kısayol Programı mysterious_man Genel(OS) 14 17-02-08 13:14
Yine ADSL yine izmir yine bağlantı problemi.. vicnomad ADSL 9 02-05-05 22:41
Altyazı Senkron Problemi tHE_PaSSeNgEr Divx/DVD 7 27-10-04 21:04
mandrakede masaüstü kısayolu nasıl yapılr. archieduke Linux 3 19-10-04 20:09

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 19:15.