Başlıktada anlaşıldıgı gibi bu tarz bir sorunum var sadece buda deil ayrıca ekranda spyware detected on your computer şeklinde kare bir kutuda uyarı geldi bunu kaldı
ramıyorum bunu ilk gördüğüm andadeğiştirmek için masaüstü özelliklerini açtım ordan masaüstü sekmesinden yeni resim koyarak değiştirecektim ki sekmeyi bulamadım ayrıca ekran koruyucusuda yok
Bu sorunun virüs olabileceğini düşündüm 30 günlük trial kaspersky 7.0 yukledim ful tarattım 3 trojon virüsünden baska birşey bulmadı (bilgiye xp yi yeni kurdum ve bir daha kurmak istemiyorum)
sadece buda deil kasperskyyi kurmadan önce bu ekrandaki anormallik oldugu sırada geldi windows XP antivirüs 2008 diye bir virüs programı bilgiye anında kuruldu kuruldu derken öle ilerleme çubugu gibi bir şey olmadı anında cıktı ve 997 vürüs buldu siilmek için satın alın yazıyordu bende vürüs programını kapadım silmeye calıştım olmadı sil dedim basarılı dedi ardından yeniden kurulu olarak duruyordu sonra ctrl+alt+delete den işlemlere girip anormal isimli exeleri kapattım ve virüs programı kalktı sonra sil dedim ve silindi ama masaüstü hala aynı
yardım lütfen ayrıca ekrankartının yazılımınıda yeniden yukledim ama olmadı regeditten bunu yapab,ileceğimi öğrendim ama komut sistemlerini hiç bilmiyorum bahsettiğiniz o terimleride anlamadıgım için ayrıntılı bilgi vererek yardım ederseniz sevinirim.
şimdiden okuyanlara teşekkur ediyorum