merhaba arkadaşlar.
kasadaki ekran kartı girişine monitörün kablosunu taktiğim zaman yeşil ısık sarıya dönüyor. açilmiyor.
sorunum ekran kartındamıdır yoksa anakartamı nasil çözebilirim?
teşekkürler.
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda Monitörü Kasaya Bağlayınca Monitor acilmiyor. başlıklı konu tartışılıyor; merhaba arkadaşlar. kasadaki ekran kartı girişine monitörün kablosunu taktiğim zaman yeşil ısık sarıya dönüyor. açilmiyor. sorunum ekran kartındamıdır yoksa anakartamı ...
merhaba arkadaşlar.
kasadaki ekran kartı girişine monitörün kablosunu taktiğim zaman yeşil ısık sarıya dönüyor. açilmiyor.
sorunum ekran kartındamıdır yoksa anakartamı nasil çözebilirim?
teşekkürler.
buyuk ihtimalle ekran kartın iyi oturmamıstır, iyice bir bastir yuvasınav900v tarafından iletildi.
ya ekran kartın yerine oturmamıştır, yada fanlıysa fanında bi problem olmuştur. bi tozunu alıp yağlayıp yeniden tak. bide ekran kartını yerine takmadan önce tozdan arındır bi ortamı. ben elektirik süpürgesiyle küçük bi temizlik yapıyorum kasa içinde bi kaç ay sorunsuz çalışıyor.
imzaimza
ikisindende olabilir hiç açılmıyosa ben biraaz fsb yi arttırınca ooluyo öle biligsayr hiç çaılmıyo herlade sen oc filan yapmamışsındır ekran kartını denem şansın varsa başka bi yerde den sonra ana karta bulaş derim ben
amdsempron2500+ (10,5x205)++abit an7 nf2ultra чGURU
msi ati radeon rx9550(515/660)++seagate sataII 200gb
lg 17” t730sh++2x256 2,5 3 3 6 1T foxconn350w