bir notebook alacağım ama yeni çıkan oyunları da oynamak istiyorum...
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda bir notebook alacağım ama yeni çıkan oyunları da oynamak istiyorum... başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar herkese şimdiden teşekkürler...
şu yazdığım bilgisayarda doom3 oynanır mı (yani oyun oynanır mı onun için doom3 ü örnek gösterdim)...
...
bir notebook alacağım ama yeni çıkan oyunları da oynamak istiyorum...
arkadaşlar herkese şimdiden teşekkürler...
şu yazdığım bilgisayarda doom3 oynanır mı (yani oyun oynanır mı onun için doom3 ü örnek gösterdim)...
ayrıca p4 lerde notebooklarda ısınma sorunu oluyormuş die duydum yani bildiğiniz herşeyi söleyin lütfen...
Marka : TOSHIBA
Ürün : SATELLITE A30-151 NOTEBOOK
Ürün Kodu : TOSH.NB.A30-151
İşlemci : Mobil Intel®Pentium®4 3.06GHz/512KB,533
LCD Ekran : 15' XGA (1024x768)
Grafik Arabirimi : Tümleşik ATI Radeon 9000
Grafik Bellek : 128MB a kadar paylaşımlı
İşletim Sistemi : Windows® XP Home Ingilizce
Ağırlık : ~ 3.5kg
Anabellek : 512MB DDR
Sabit Disk : 40GB
Optik Sürücü : DVD/CD-RW Combo
Modem : 56K, V90 uyumlu
Ethernet : 10/100Mbit
Pil Ömrü (Max) : ~ 2 saat (Li-Ion)
Bellek Kapasitesi : 2 GB (2x SODIMM)
USB : 2x USB2.0
Firewire : 1x
Seri /Paralel Port : - / Var
PCMCIA : 1xTip II
TV-Out : Var (S-Video)
Ses : 16bit Stereo
Ölçüler : 332x280x38/45 mm
Hediyeler : Taşıma Çantası
çok teşekkür ederim arkadaşlar size...
En son manyetico tarafından düzenlendi: 08-16-2004 saat 17:15Sebep: açıklama
Şu anda sana o laptopdan yazıyorumsana alalı 1 ay oldu Doom3 hakkında henuz deneme yapmadım lakin p4 lerdeki ısınma mobile olmayan islemcilerde yane yaklasık 8 saatir devamlı açık laptop hiç bir şekilde ısınma yok seside çıkmıyor bu laptop gerçekten bir harika yanlız sana tek kötü yanı 2.5 saat dayanıyor pili içinde gelen yazılımlar bir harika encarta fln var senin yazdıgın modeli satın aldım kullanıyorum daha oyun denemedim ama doom 3 alıp deniyicem yrn sonuclarını yazarım ama bence 800x600 de oynanılır neyse tam sonuçları yazarım lakin bu laptopı seçtigim için gerçekten mutluyum bunu söyleyebilirim çıt sesi yok cd takmadıgın sürece vede ısınma diye bir şey yok gerçekten olaganüstü bir makine tek eksiği pilini mobil kullanım için az dayanması birde dvd-writeri dvd writerli modelleri var ama 200$-300$ farkediyor tavsiye ederim memnun kalıcaksın...
ewt amacın sadece oyunsa notebook almanı bende tavsiye etmiyorum. ama hem iş hem oyun dersen güçlü özellikli bir notebook olmalı yazdığın sistem bana iyi gibi geldi. kolay gele..
Centrinolar daha yavas çalışır bu sistemden artıları ise hiç ısınmazlar ki p4 mobile lerde hiç ısınmıor gibi bişi ayrıca pil omurleri 4.5 saat ile 7.5 saat arası degisir... Ekran kartının paylasımlı olması henuz bana herhangi bir sorun yasatmadı ne gibi sorun olabilirki ancak ekran kartınıı performansı dusebilir?
Centrinolar daha yavas çalışır bu sistemden artıları ise hiç ısınmazlar ki p4 mobile lerde hiç ısınmıor gibi bişi ayrıca pil omurleri 4.5 saat ile 7.5 saat arası degisir... Ekran kartının paylasımlı olması henuz bana herhangi bir sorun yasatmadı ne gibi sorun olabilirki ancak ekran kartınıı performansı dusebilir?
paylaşımlı olması yerine ekran kartını raminin kendisinde olması her zaman daha iyi performans demek. şu an piyasadaki oyunlarda prıblem yaşamaz belki ama 3-5 ay sonra bunun garantisini kim verebilirki.. centrino işlemci lerin dediğin gibi pil ömrü konusunda çok iyi ve 1 mb cache olması wi-fi desteğinin olmasından dolayı tavsiye ederim oyunlarda fark yaratacağını düşünmüyorum iki işlemcininde