arkadaşlar ben bir şirkette çalışıyorum bir server odası var ve birde firewall makinası var ve bütün portlar kapatılmış onun için e-donkey kullanamıyorum bununla ilgili bir nuke veya program var mı varsa o program nasıl kullanılır.
saygılar
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda nuke den anlayan varmı help me başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar ben bir şirkette çalışıyorum bir server odası var ve birde firewall makinası var ve bütün portlar kapatılmış onun için ...
arkadaşlar ben bir şirkette çalışıyorum bir server odası var ve birde firewall makinası var ve bütün portlar kapatılmış onun için e-donkey kullanamıyorum bununla ilgili bir nuke veya program var mı varsa o program nasıl kullanılır.
saygılar
şampiyon beşiktaş olacak şikeli veya şikesiz
Firewall olarak ne kullanılıyor. Onun açıklarını bilmek lazım. Yada hiçbiri olmuyorsa o odaya girip portları senin bilgisayar için açarsın![]()
*****SAVAŞA HAYIR Dedik ama yine de oldu**********
Yıkılmadım ayaktayım , Dertlerimle başbaşayım.
New: Abit SG-80 (SIS 661FX Based LGA775 Micro ATX Mainboard FSB800, Dual DDR400, AGP8X, SATA150, 10/100 LAN, 5.1 CH Audio) --P4 2.66 GHz işlemci --512MB KINGSTON DDR400
Old:Asus P3V4X, Celeron 1100, 512 PC133, 40GB W.D. , 64MB FLY GeForce4MXSE, Miro PCTV (Vefat etti), Lucent 56K (40.000 de bağlanıyor) Modem, Vibra 128, LG 52X CDRom , Philips 52X CD-Writer, Philips 107E, Creat. SBS20,
ya akmbjk kusura bakma biraz geyik olucak ama , bu soruyu sorarken hic sizin o sirketin patronunun aramizdan biri olabilecegi ihtimali aklina geldi mi
:p
?
Yalniz mesela bi de sizin patron onoff'un ta kendisiymis iste o zaman daha da guzel olur...![]()
![]()
![]()
Siyah8 herşeyi mahvettin yaww.
Bu arada akmbjk senin adın ne evladım![]()
patron adım Akın.
senin şirkette bol bol divx indirmeyi düşünüyorum hahaha.![]()
Allah downloadlarını arttırsın evladım.Berhudar ol![]()