Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda PC GOLD SORUNLARI 2-DEVAMI KESILMEZ başlıklı konu tartışılıyor; BEYLER BENDE 1 AY ONCE PC GOLDDAN BİR PC TOPLADIM VE EKRAN KARTI FANI ARIZA YAPTI VE SES CIKARIYORDU VE ...
BEYLER BENDE 1 AY ONCE PC GOLDDAN BİR PC TOPLADIM VE EKRAN KARTI FANI ARIZA YAPTI VE SES CIKARIYORDU VE PC DONUYODU VS. VE BENDE SERVİSE GOTURDUM DEGISTIRECEZ DEDILER VE 20DK. SONBRA GELIN VS. DEDILER BU OLAY 2SAAT SURDU HERNEYSE KASAYI ALIRKEN 10MİLYON UCRET ISTEDILER VE BENDE FANI GORMEK ICIN KASAYI ACA BILIRMIYIZ DEDIM BIR AÇTILARKI SOK OLDUM KASA FANINI SILIKONLAYIP EKRAN KARTININ OZULAN FUN PERVANESINI CIKARMISLAR VE ALİMINYUM METALE MONTE ETMISLER HEMDE SİLİKONLA BENDE BU NE FILAN DEDIM DEDIKLERI DAHA SAGLAM OLUR VS.. EN SONUNDA FANI SOKTURDUM VE KENDIME YENI BIR FAN ALDIM BASKA BIR PC CIDEN KENDIM TAKTIM AMA İYİDE FIRCA ATTIM BU ADAMLARA GUVENMEYIN ONUN ICIN BURAYA YAZIYORUM SERVIS DEDEN ŞEY YOK İKİ GUZEL KIZ KOYUP PC SATIYOPLAR DAHA SONRADA KARISMIYOLAR BEN KIZLAR YUZUNDEN ANLAMADIM :d HERNEYSE VAKIT AYIRDIGINIZ ICIN COK TŞK. HaYTo & MeLiH
HEEE BU Olay unutmadan kocaelide belsa plazada oldu gözluklu hafıften sısman bır eleman da vardı bye
daha sağlam olur???? yaw hakikaten adamlara saygı duydum falla nediem yaratıcı zekanın nadide orneklerinden birini sergilemişler. ellerinden opmek lazım. sana yakıştıramadım boyle bi yaratcı icadsal cozumden şikayet ediosun
PcGold maduru olarak aramıza hoş geldin
herkese tavsiem bakkaldan LCD monitor alın ama GOLDDAN sakız almayın
beni k.. kırık bi fan için bildiin 30$ bi fan için 5 ay yordu adamlar
ben bi bana oludu sanıyodum meer adamların çalışma mantıı işletme politikaları buymuş