Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında PC "Hıkık" dedi gitti galba başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Ben CS-Zero oynuyodum.Birdenbire paaat!Ekran gitti!Kasa falan her bi şey çalışıyodu.Ama ekran simsiyah bilgisayar çalışmıyo gibi!Restart attım.hep böyle çizgiler var.Açılırken hiç ..." şeklinde özetlenebilir....
Ben CS-Zero oynuyodum.Birdenbire paaat!Ekran gitti!Kasa falan her bi şey çalışıyodu.Ama ekran simsiyah bilgisayar çalışmıyo gibi!Restart attım.hep böyle çizgiler var.Açılırken hiç ötmüyo ne bir bip ne 10 bip hiç
Ben CS-Zero oynuyodum.Birdenbire paaat!Ekran gitti!Kasa falan her bi şey çalışıyodu.Ama ekran simsiyah bilgisayar çalışmıyo gibi!Restart attım.hep böyle çizgiler var.Açılırken hiç ötmüyo ne bir bip ne 10 bip hiç
ekranın arkasındaki güç kablosunu kontrol et yerinden çıkmış olabilir
başlıktaki gibi pc niyadını doldurmus..pc den hiçmi bir hareket yok sadece görüntümü gelmiyor..eğer sadece görüntü ile ilgili ise ekran kartın nakavt olmus..