Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda Programı Pcden tamamen kaldırmak başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar...
resimlerin uzerine yazi yazmami saglayan bi program indirmiştim 1 ay ewwel...
demoydu 1 ay kullanim surem vardi ve bitti
...
arkadaşlar...
resimlerin uzerine yazi yazmami saglayan bi program indirmiştim 1 ay ewwel...
demoydu 1 ay kullanim surem vardi ve bitti
ekle kaldirdan programi kaldirdim.
yeniden kurdum ama yemedi pc
arkadaşlarima sordum her kafadan bi ses cikti pcye bi ton program yuklettirdiler
your uninstall 2004 gibi
spybot search destroy gibi...
ama foss cıktı hala ayni programi pcye yuklemek istedigimde benden programi satin almami istior...
sizden ricam ;
ben bu programi pcden kaldirip tekrar nasi yukler ve çaliştiririm?
şimdiden teşekkurler...
arkadaşım o registrynin bir yerine bir kaydı girmiştir yada herhangi bir system klasörüne gizli bir dosya bırakmıştır bunun için. boylece her o kaydı buldugunda senden onu satın almanı isteyecektir. registry mechanic ile registryni bir temizlet (pek bir etkisi olacağını sanmam ama). o yuzden o progama karşı ozel bir program kullanman lazım yada satın alman.
kazıkçı kalitesiz avea ve kazıkçı tekel telekom'a her zaman HHHHHHAAAAAAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRR !!!
Arkadaşım bir de şunu dene (pek faydası olacağını sanmam ama olsun) Başlat/çalıştır/regedit/
Hkey local machine/software/microsoft/windows/current version/unistall.......
[ASUS P5K-E WIFI]-[İNTEL E 6750]-[SAPPHİRE HD 3850]-[OCZ 2x1 GB DDR2 667]-[SEAGATE 250 GB (410AS)]-
[ASUS 2014 L1T]-[SAMSUNG 932N PLUS]-[FEEL MESHCOOL]-[FEEL 550W]-[ViSTa HoMe PReMiuM]
bendede aynı dert wardı.hiç urasmıyodum 30 gunde bir format atıyodum ciddiyim 2 kez yaptımzaten pc format manyağı oldubenim ki flash hunter diye bi programdı internetteki flasları hafızasına alıp cevrimdisı iken oynayabiliyodum yada seyredebiliyodumyani ya satın alcaksın yada format atcaksın ama kesinlikle baska bi caresi wardır
ya bu ccleaner var o bu kayıt defterindeki kalkmış programların uzantılarını silmiyormu ya da ben yanlışmı biliyorum ....
çünkü ben onla temizlettikten sonra demoları tekrar kurabiliyorum