Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

regedit açılmıyor !!!!!!

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında regedit açılmıyor !!!!!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "başlat / çalıştır /regedit açılmıyor.Daha doğrusu açılıyor hemen kapanıyor 1 saniye kadar sonra ne yapmam gerekiyor...." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 09-02-04, 00:32   #1 (permalink)
hasbinkara
Silver Member

hasbinkara Avatar

Katılım tarihi: 11.08.03
Nereden: URANÜS
regedit açılmıyor !!!!!!

başlat / çalıştır /regedit açılmıyor.Daha doğrusu açılıyor hemen kapanıyor 1 saniye kadar sonra ne yapmam gerekiyor.
AMD 2500+@3200...EPOX 8RDA3+...512MB DDR TWINMOS400...120GB SEAGATE BARRACUDA 7200 SATA HDD...EP 5670 KASA...PHILIPS DVD WRITTER...52x32x52 LG CD RW...LG CDROM...FX5200 128MB...AVER STUDIO2...ZYXSEL 630 DSL...6+1 CREATIVE ...AUDIGY2 ZS...HP5500C...LG FLATRONezT71OBH MONİTÖR...MUSTEK BEARPAW 2400CU PLUS SCANNER... PRETEC DC 505 DIG CAMERA...MSI BLUETOOTH...WINDOWS XP PRO...DELL BLACK KLAVYE...A4 TECH 4+2 SCROLL MOUSE...
hasbinkara çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-02-04, 00:38   #2 (permalink)
NoFear
V.I.Member

NoFear Avatar

Katılım tarihi: 28.03.02
Nereden: Lefkoşa
Bence sen bas formatı hasbinkara
ne regedit açılıyor ne hm'ye girebiliyosun
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-02-04, 00:51   #3 (permalink)
hasbinkara
Silver Member

hasbinkara Avatar

Katılım tarihi: 11.08.03
Nereden: URANÜS
yahu basacamda

Kardeş basmasına basayım formatı da.Benim tek korkum şu harddisk.Sata diye bişii çıkartmışlar benim ki ondan.Format atarken normal format atılmıyor ya.Bende ondan korkuyorum.Birde hdd ikiye bölünmüş.Bunu sata da nasıl yapabilirim bilmiyorum.Daha önce ki hdd de çok rahat yapıyordum.fdiskten hallediyordum şimdi sata olmasa herşey kolay olacak.
hasbinkara çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-02-04, 01:03   #4 (permalink)
NoFear
V.I.Member

NoFear Avatar

Katılım tarihi: 28.03.02
Nereden: Lefkoşa
alla alla hiç böyle bişey duymamıştım yaw. neyse öyle bişey varsa sata hdd'si olan arkadaşlar hemen yardımına yetişsinler.
NoFear çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-02-04, 01:31   #5 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.02
Nereden: Bursa
Resimler: 6
sata da farklı olduğunu nerden duydun? ben böyle bişey duymadım.

hem zaten hdd 2 parça değil mi? niye yeniden 2 ye bölceksin? normal xp cdsini tak kur. zaten formatını vs. o halledicek.

98 kurmayacaksın dimi?yazık etme:]
EzerchE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-02-04, 04:38   #6 (permalink)
CYRUS THE VIRUS
V.I.Member

CYRUS THE VIRUS Avatar

Katılım tarihi: 25.12.03
Nereden: Cockpit
SATA'da farklı diye bir şey yok. UATA hdd'lerde nasıl kuruyorsan aynı şekilde kuruyorsun. Fdisk, format falan hepsi aynı.

Chief Executive Officer
and Hardware Editor Of HardwareLife
CYRUS THE VIRUS çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-02-04, 07:02   #7 (permalink)
lulali
HM Haber Editörü

lulali Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 07.12.03
Nereden: İstanbul
Resimler: 5
evet tamamwen aynı ben de de sata var ben format attığımda tamamen aynıydı...

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 23:05.