Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

res atıyor mavi bi ekran cıkıyo?

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında res atıyor mavi bi ekran cıkıyo? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar bilgisayarı yaklaşık 4 ay önce aldım Virüs girdi ve format atmak zorunda kaldım.Bi gün sora tekrar virüs girdi ve ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 27-06-08, 18:55   #1 (permalink)
erenpempe
New Member

Katılım tarihi: 27.06.08
res atıyor mavi bi ekran cıkıyo?

arkadaşlar bilgisayarı yaklaşık 4 ay önce aldım
Virüs girdi ve format atmak zorunda kaldım.Bi gün sora tekrar virüs girdi ve tekrar format attım.1 ay sonra lalptopu düşürdüm ve batarya bozuldu.(onla alakası yok) 2 hafta önce format attım ve cd key ararken virüs soktum.Nod kullanıyom ve virüsleri sildim gibi görünüyor fakat bilgisayarıma internete girerken hata veriyor.Bilgisayarım kapanmıyo ELLE kapatmak zorunda kalıyom.Ayrıca warrcraft oynarken pc kendine res atıyo.Mvi bi ekran cıkıyor.Bazende bilgisayarım başlamıyor.Gene mavi bi yazı fakat sol üst köşede çıkıyo.MaVİ Bİ ekran.Neden oluyor?Sevise götürcem ram düşüklüğü ya da hardiskte sorun vardır diyor. yardım ederseniz sevinirim.

markası acer 5720
erenpempe çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-06-08, 19:01   #2 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Katılım tarihi: 13.02.06
Nereden: İnönü
Blog Mesajları: 3
Resimler: 7
Post Ynt: res atıyor mavi bi ekran cıkıyo?

Alıntı:
erenpempe tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar bilgisayarı yaklaşık 4 ay önce aldım
Virüs girdi ve format atmak zorunda kaldım.Bi gün sora tekrar virüs girdi ve tekrar format attım.1 ay sonra lalptopu düşürdüm ve batarya bozuldu.(onla alakası yok) 2 hafta önce format attım ve cd key ararken virüs soktum.Nod kullanıyom ve virüsleri sildim gibi görünüyor fakat bilgisayarıma internete girerken hata veriyor.Bilgisayarım kapanmıyo ELLE kapatmak zorunda kalıyom.Ayrıca warrcraft oynarken pc kendine res atıyo.Mvi bi ekran cıkıyor.Bazende bilgisayarım başlamıyor.Gene mavi bi yazı fakat sol üst köşede çıkıyo.MaVİ Bİ ekran.Neden oluyor?Sevise götürcem ram düşüklüğü ya da hardiskte sorun vardır diyor. yardım ederseniz sevinirim.

markası acer 5720

Servisin görmesinde fayda var genelde Ram hatalarında mavi ekran gelir... Yada işlemci hatalarında... Servis sorununuzu çözecektir...

Ağaç Dikme Kampanyası
MonoChromE çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-06-08, 19:09   #3 (permalink)
~WaMpiReLLa~
New Member

Nereden: aydın
Ynt: res atıyor mavi bi ekran cıkıyo?

bencede servisine göster
~WaMpiReLLa~ çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-06-08, 19:13   #4 (permalink)
erenpempe
New Member

Ynt: res atıyor mavi bi ekran cıkıyo?

beyler servise götürdüm anlamıyorlar.Batarya bozuk sadece onu istanbula göndercekler.Bilgisayar bozuk adam format at geçer diyor.
erenpempe çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-06-08, 19:18   #5 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Katılım tarihi: 13.02.06
Nereden: İnönü
Blog Mesajları: 3
Resimler: 7
Post Ynt: res atıyor mavi bi ekran cıkıyo?

Alıntı:
erenpempe tarafından iletildi. Mesajı göster
beyler servise götürdüm anlamıyorlar.Batarya bozuk sadece onu istanbula göndercekler.Bilgisayar bozuk adam format at geçer diyor.
O zaman Acer'ın distribütörünün numarasını bulun ordan durumu anlatın onlar çözüm bulur soruna...
MonoChromE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

res atıyor mavi bi ekran cıkıyo? ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Bilgisayar mavi ekran vererek reset atıyor sürekli berkayhoca Genel 20 05-08-08 20:33
Önce mavi ekran,düzeltmek için format atarken gene mavi ekran (renkli&resimli kafa karıştırıcı konu :) rock the boy Genel 8 13-05-08 10:01
Klasik Mavi Ekran (Ekran Koruyucu) FC Genel(OS) 3 24-12-06 23:53
Ekran kararıyor restart atıyor:( bergsteiger Ekran Kartları 6 30-06-06 02:31
xp pro.da mavi ekran vogue Genel(OS) 1 19-08-02 06:38

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 01:56.