Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

restart problemi

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında restart problemi başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "iyi günler ben geçenlerde bir sistem kurdum ama sistem arada sırada restart yapıyordu ilk önce voltajlardandır dedim kesintisiz güç kaynağı ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 12-03-03, 17:04   #1 (permalink)
ethemi
New Member

Katılım tarihi: 25.02.03
restart problemi

iyi günler ben geçenlerde bir sistem kurdum ama sistem arada sırada restart yapıyordu ilk önce voltajlardandır dedim kesintisiz güç kaynağı aldım ama yok yine restart yapıyo sonra psu yetmiyordur dedim çünkü psu everest marka kasayla birlikte gelen bir psuydu sonra aopen h600b kasa ile birlikte gelen fps goup gerçek 300w power suppy aldım yine restart yapıyor en sonunda anakarttan olabilirmi diye düşünmeye başladım bu konu hakkında yardımcı olursanız sevnirim

not: anakart msı 6590 kt4v
ethemi çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-03-03, 21:08   #2 (permalink)
GrelDoR
Silver Member

GrelDoR Avatar

Katılım tarihi: 05.06.02
Nereden: Sosaria
Sistemde herhangi bir overclok varmı? Cpu sıcaklığı nedir? Cpu ısınmalarında böyle sorunlar olabilir.Format atıp yeniden kurmayı denedinizmi? Via 4in1 driverlerinide yüklemeyi unutmayın.Çekmediyseniz buradan en son driverleri çekebilirsiniz.
www.viarena.com

[FONT=arial]ﻸﻲﻼﻹﻪﻧﻏﻈﷲﭻﭖשּ[/FONT] [FONT=arial]ﺽﻮﻖﻈﻋﺱﺙﭻ[/FONT]
GrelDoR çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 04:03.