Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

sata hdd sorun üstüne sorun

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında sata hdd sorun üstüne sorun başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "samsung sata hdd 80 gb aldım sağ alt köşede güvenle kaldır iconu çıktı bu iconu nasıl kaldırabilirim ? general , ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 20-07-06, 19:44   #1 (permalink)
kerimgibi
Rookie Member

Katılım tarihi: 20.07.06
sata hdd sorun üstüne sorun

samsung sata hdd 80 gb aldım

sağ alt köşede güvenle kaldır iconu çıktı bu iconu nasıl kaldırabilirim ?

general , general zero oyunlarını yükledi oyunlar açılmıyor pcyi kitliyor hddyi değiştirtiğim zaman oyunlarda hiç bir sorun yok

deepfreeze yükledim , deepfreezenin iconu sağ altta görünmüyor shift+ctrl+alt+f6 basıyorum program açılmıyor ama çalışıyor hiç bir değişikliğe izin vermiyor

formatlarken tam formatladım fat 32 olarak
kerimgibi çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-07-06, 03:29   #2 (permalink)
saykomatriXX
hARDWAREMANIAC

saykomatriXX Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.07.02
Nereden: ANKARA
Blog Mesajları: 19
Resimler: 7
anakartın asusmu, çok ilginçtir. Asusun Ngorce çipset sürücülerii yüklemeden önce adam gibiduran HDD bende de çıkarılabilir aygıtmış havası veriyor. . Asus a8n aldığımız başka bir arkadaşta da aynı sorunu yapmıştı.

O ikonu aygıtı güvenle kaldırarak yok edebilirsin . Acaba hddyi sistemden kaldırınca Windows nasıl çalışacak çokmerak ediyorum ( Şaka yaptım, aman bişiy olur beden bilirsin,sen yinede kaldırma ordan hddyi
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-07-06, 10:31   #3 (permalink)
comanchee
Silver Member

comanchee Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.04.04
Nereden: Bilgisayarın Başında
Resimler: 7
sorun yok herhalde bende de aynısı

abit kn8 sli bendeki, yeni kart. sana söyleyebileceğim şu winxp kurarken hdd yi ntfs olarak formatla.ayrıca windowsun ilk kurulum ekranında mavi ekran ilk çıktığında f6 tuşuna bas daha sonraki aşamada senden raıd drıver diskini isteyecek disketi tak ve yükle...

En son comanchee tarafından düzenlendi: 21-07-06 saat 10:36
comanchee çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-07-06, 21:16   #4 (permalink)
c3m
Silver Member

c3m Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.12.05
Nereden: Şişenin dibinde olabiliii...
Alıntı:
saykomatriXX tarafından iletildi.
anakartın asusmu, çok ilginçtir. Asusun Ngorce çipset sürücülerii yüklemeden önce adam gibiduran HDD bende de çıkarılabilir aygıtmış havası veriyor. . Asus a8n aldığımız başka bir arkadaşta da aynı sorunu yapmıştı.

O ikonu aygıtı güvenle kaldırarak yok edebilirsin . Acaba hddyi sistemden kaldırınca Windows nasıl çalışacak çokmerak ediyorum ( Şaka yaptım, aman bişiy olur beden bilirsin,sen yinede kaldırma ordan hddyi
hocam sorun yoq sata hdd lerde donanımı güvenle ekle kaldırda harddiskin simgesinin çıkması sata hardisklerin HOTPLUG özelliğinden kaynaklanır bu özellik sana bilgisayar açıkken sata harddiskleri çıkarıp takabilmeni sağlar tabi ki windows kurulu olanı çıkaramazsın
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-07-06, 06:00   #5 (permalink)
kerimgibi
Rookie Member

Katılım tarihi: 20.07.06
iyide ben bu hddye "Command & Conquer Generals" gibi oyunalrı kurduğum zaman sorun veriyor bunun sebebi nedir acaba
kerimgibi çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

sata hdd sorun üstüne sorun ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
msi915p/g neo2 sata hdd bağlayınca !warning!previous overclock has been failed mesajı mardina Anakart 2 08-02-08 04:07
raid için sata hdd tata Genel 0 21-02-06 23:27
hdd sata sorunu missiond Genel 10 26-10-05 01:26
sata hdd kullnanlar bir baksın LÜTFEN CT201 Genel 5 04-10-05 10:33
sorun ya anakarta yada hdd irfan1 Anakart 14 27-12-03 23:29

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 03:23.