Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

Sistemi Yorumlarmısınız ciddi!

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında Sistemi Yorumlarmısınız ciddi! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "INTEL C2QUAD Q9550 2.83GHz 1333MHz 12MB 64BIT 775p GIGABYTE X48DQ6 X48 DDR2 GLAN+SATA 16X Mushkin Xtreme Performance 4GB 1066MHz DDR2 ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 28-09-08, 20:30   #1 (permalink)
dogukan3535
Cool Member

dogukan3535 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.02.08
Nereden: izmir
Sistemi Yorumlarmısınız ciddi!

INTEL C2QUAD Q9550 2.83GHz 1333MHz 12MB 64BIT 775p

GIGABYTE X48DQ6 X48 DDR2 GLAN+SATA 16X

Mushkin Xtreme Performance 4GB 1066MHz DDR2 Kit (2x2GB)

500 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 32MB ST3500320AS

SAPPHIRE ATI HD4870(256Bit)512MB DDR5 AVIVO 16X

SAMSUNG T220 22' 2ms LCD Siyah Monitör

LG GSA H55-N 20X8X20X DVD-RW 20X DVDRAM SIYAH

FEEL HURRICANE 0408SL-BS FL550 ATX KASA SİYAH 400W

Logitech Kablosuz MX3200 Laser Set İngilizce 967688-0125

A4 TECH PK635M WEBCAM MİKROFONLU

1.44 MB SLINK DİSKET SÜRÜCÜ SİYAH

SILVERSTONE STRIDER SST-ST60F 600W 13,5CM FAN
Asus Arctic Square Amd Intel Cpu Fanı

Ve kasadaki tüm fanlar sessiz ledli fanlarla değiştirilecektir

kendime almıyorum bilgisayarı amca oğluna alınacak üniversite hediyesi 4-5 yıl sorunsuz götürsün fiyatı fazla önemli değil denildi bende kendimce bilgilerimle böyle bir sistem çıkarttım

alacağım kişi kasanın görüntüsü çok iyi olsun felan dedi feel kasayı çok beğenmiş mecburen bu kasa oldu

benim aklıma takılan bir şey var işlemciyi e8400 ile değiştirsek mi değiştirmesekmi şu an malum 4 çekirdek kullanılmıyor ama bu sistem 4-5 yıl götürmesi planlanan bir sistem o yüzden 2 çekirdek yetersiz mi kalır

herkese teşekkür ederim ürünleri yanlızca bilgili kişiler yorumlarsa sevinirim

şimdiden iyi bayramlar
dogukan3535 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-09-08, 20:31   #2 (permalink)
dogukan3535
Cool Member

dogukan3535 Avatar

Bilgisayarım
Ynt: Sistemi Yorumlarmısınız ciddi!

asus işlemci soğutucusunun süper olmadığını bilyorum görüntüsü iyi olsun dediği için seçtim
dogukan3535 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-09-08, 21:01   #3 (permalink)
tugrulyatagan
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 22.07.08
Nereden: Denizli

işlemciye dokunma bence gücünüz yetiyosa alın derim yetmiosda e8400 deilde e8500 alın aralarında pekde bi fiyat farkı kalmadı artık
tugrulyatagan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-09-08, 21:24   #4 (permalink)
dogukan3535
Cool Member

dogukan3535 Avatar

Bilgisayarım

güç yetiyor ya parasal sorun yok amcamlarda
dogukan3535 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-09-08, 21:40   #5 (permalink)
kalpazan
hARDWAREMANIAC

kalpazan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.07.06
Nereden: İzMiT
Blog Mesajları: 2
Resimler: 9

madem parasal sıkıntı yok 4870X2 al

KARACA-TİSAŞ
kalpazan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-09-08, 21:52   #6 (permalink)
ozgurkeles64
V.I.Member

ozgurkeles64 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.12.07
Nereden: Uşak

Alıntı:
kalpazan tarafından iletildi. Mesajı göster
madem parasal sıkıntı yok 4870X2 al
bu yoruma katılmamak elde değil..para sıkıntısı yok diyorsan özellikle..fakat böyle bir sisteme neden dandik bir kasa sectiniz onuda anlayamadım pek..söyle c.master den sticker-thermaltake armor-enermax chakra tipi full tower kasalardan birisi mükemmel olurdu..diğer özellikleride gayet iyi..

gigabyte kullanıyorum ben ve biraz fazlaca ısınıyor msi ve asus a göre..en azından maksimus formula gibi asus un anakartını tercih ederdim ben olsam..tabi başka önerilerde gelecektir..ama böyle bile olsa güzel sistem..şimdiden hayırlı olsun
ozgurkeles64 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-09-08, 21:55   #7 (permalink)
dogukan3535
Cool Member

dogukan3535 Avatar

Bilgisayarım

şimdilik 4870 ilerde cf diye düşündük parasal sıkıntı yok derken bu kadarına sorun çıkartmadılar yukarısını bilmem

ayrıca kasanın nedenini belirttim hoşuna gidiyormuş bu olsun modifiye edeceğim bu kasayı diyor işlemci soğutucusunuda sırf şekli yüzünden seçtik bunlar amca oğlunun istekleri
dogukan3535 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-09-08, 21:58   #8 (permalink)
waxman
Member

waxman Avatar

Katılım tarihi: 29.02.08

walla sistem şahane.parasal kota yoksa q9550 alınabilir bir de ne için kullanacağı da önemli aslında.
kalpazanın da dediği gibi sınır yoksa 4870x2 ile bomba olur ama psu da değişir o zaman
waxman çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-09-08, 22:11   #9 (permalink)
ozgurkeles64
V.I.Member

ozgurkeles64 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.12.07
Nereden: Uşak

Alıntı:
dogukan3535 tarafından iletildi. Mesajı göster
şimdilik 4870 ilerde cf diye düşündük parasal sıkıntı yok derken bu kadarına sorun çıkartmadılar yukarısını bilmem

ayrıca kasanın nedenini belirttim hoşuna gidiyormuş bu olsun modifiye edeceğim bu kasayı diyor işlemci soğutucusunuda sırf şekli yüzünden seçtik bunlar amca oğlunun istekleri
tamam bu kısmını anladım..fakat düşündüğünüz kasa alacak oldugunuz ekran kartında yer sıkıntısına sebeb olacaktır..heleki 4870 i cross yapacağım dersen..tabii son karar sizin....
işlemci soğutucusunada değinecek olursam görüntüden cok performans ve gürültü olmayacak şekilde bir ürün secmeniz daha iyi olacaktır..mesela nirvana gibi..
ozgurkeles64 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-09-08, 22:17   #10 (permalink)
hami10
hARDWAREMANIAC

hami10 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: ŸašaĶ BöLG3
Resimler: 16

Amca oğlu sana toplattıgına göre sistemi kendisi pek pc ile içiçe değil yani çakmıyor oyunlardan falan ne alırsan gider diyebilirim ek olarak ta tavsiyem lg yerine nec marka dvd writer ..

hami10 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-09-08, 00:03   #11 (permalink)
dogukan3535
Cool Member

dogukan3535 Avatar

Bilgisayarım

kendisi beni görüp özendi kasa modu sessizleştirme oc felan yapmak istiyor kasayı ve cpu soğutucusunu değiştirmeye çalıştım ama fayda etmedi zaten onlar benim seçimim değil ama ekran kartının uzunluğu yetmeye bilir iyice bakayım eğer öyleyse zorunlu olarak değişecek

ayrıca bunların üstü şu an için pek mümkün değil bütçe olarak yorumlayan herkese teşekkürler
dogukan3535 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-09-08, 00:23   #12 (permalink)
lapciko
Cool Member

lapciko Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.07.07
Nereden: Akçaabat/TRABZON
Blog Mesajları: 2
Resimler: 5

Bence bu sisteme bu kasa sönük kalır ayrıca PSU 400W bana az gibi geldi.Hadi bunu geçelim madem maddiyat o dakar sorun değil kesinlikle 4870 x2 derim
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-09-08, 00:27   #13 (permalink)
ultraslan06
V.I.Member

ultraslan06 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.05.08
Nereden: Ankara

3000 lira ya kadar çıkabilirse amcan;

yazdığım kasada 2 tane mavi ledli 25cm lik fan mevcut.soğutma sistemi güzel bir kasa.

parça fiyatları http://www.novabilgisayar.com dan
FİKİRLERİYLE VE ŞİİRLERİYLE ÜSTAD NECİP FAZIL KISAKÜREK

En son ultraslan06 tarafından düzenlendi: 29-09-08 saat 00:46
ultraslan06 çevrim dışı