Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

Sizce Bu Monitör Nasıl ?

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında Sizce Bu Monitör Nasıl ? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba Kardeşler. yeni Kasaya Bu monitörü Almayı Düşüyorum.Fiyatı Düşük olmasına rağmen Kaliteli Olduğu Söyleniyor.Ben Fazla Beğenmedim.Unutmadan Çok Oyun Oynayan Biriyim.Sizinde ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 25-09-08, 13:40   #1 (permalink)
emokirve
Member

emokirve Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.09.08
Nereden: İstanbul
Thumbs up Sizce Bu Monitör Nasıl ?

Merhaba Kardeşler.

yeni Kasaya Bu monitörü Almayı Düşüyorum.Fiyatı Düşük olmasına rağmen Kaliteli Olduğu Söyleniyor.Ben Fazla Beğenmedim.Unutmadan Çok Oyun Oynayan Biriyim.Sizinde Fikrinizi Almak İsterim.Bu monitör Hakkında ???

Lg W1952S-PF 19" LCD Monitör 5ms Piyano Siyah | Monitör-LCD | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş
emokirve çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-09-08, 14:08   #2 (permalink)
tezcatcatl
Cool Member

tezcatcatl Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.07.08
Nereden: istanbul
Ynt: Sizce Bu Monitör Nasıl ?

Özellikleri kötü görünmüyor. Fiyatına göre iyi denilebilecek özellikleri var. Fakat başka bir önerisi olan varmı dersen eğer:

Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Bilgisayar | INCA IL-820 20.1" 2ms MULTIMEDYA WIDE SCREEN LCD MONİTÖR

Bu alet hem 20.1", hem de 2ms tepki süresi var. Özellikleri karşılaştır derim, seçim sana kalmış =)
tezcatcatl çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-09-08, 14:11   #3 (permalink)
UGR94
Senior Member

UGR94 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 20.08.08
Nereden: Ankara

ben bahsettiğin monitörü kullanıyorum. iyi monitör süper ama alınca ufaktan bir rahatsız edici ses duyarsan hemen götür değişsinler
UGR94 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-09-08, 16:29   #4 (permalink)
Kavil194
Cool Member

Kavil194 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.08.08
Nereden: Eskişehir

Alıntı:
UGR94 tarafından iletildi. Mesajı göster
ben bahsettiğin monitörü kullanıyorum. iyi monitör süper ama alınca ufaktan bir rahatsız edici ses duyarsan hemen götür değişsinler
hiç zannetmiyiyorum arkadaşım senin başına geldi diye başkasınında başına gelecek diye bir şey yok. ama senin sorunun çözüldüğünede ayrıca sevindim. hem böylece garntisininde gerçek olduğunu ve anında değişim yapıldığınıda görmüş oldun. bak sevgili arkadaşım bende bu monitörü kullanıyorum söylemesi ayıp 246 ytl ye aldım. ve aldığımdan beri hiç bir sorun çıkarmadı. oyun oynuyorum diyorsun o zaman bence bu iyi bir seçim. hem 5 ms geçikme süresi var hem 1 e 10000 kontrast oranı var. bence bu fiyata iyi bir monitör.
Kavil194 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Sizce Bu Monitör Nasıl ? ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
bu ekran kartı ve bu sistem sizce nasıl uyumu nasıl olur ekran kartının cannn Ekran Kartları 6 21-08-08 15:16
sizce hangi monitör ? generalissimo Genel 7 09-08-07 12:57
sizce hangi monitör ? generalissimo Genel 2 08-08-07 00:45
sizce nasıl ? hbo2488 Notebook'lar... 1 17-06-07 13:24
19' monitör boyutu nasıl? birDevAdam Genel 57 11-12-02 07:25

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 02:11.