bana bunlar gibi sistem toplayacak arkadaşlar varmı yada bu sistemler nasıl birde şöyle bir sorum olcak amd işlemci ati ekran kartı alsam oyun için yukarıdakilerden daha ucuz ama aynı seviyede yada daha iyi toplayabilirmiyim
bide ankarada hangi teknoloji marketten almamı önerirsiniz fiyat olarak internet üzerinden almıcam mağazadan alıcam
yukarıdaki sistemler gibi monitör klavye mouse card reader ve dvd rw fiyata dahil olucak
i7 daha iyi sistem tabiki.. hdd 750gb yerine iki tane 320gb raid 0.. daha güzel olur... ATİ 4800 serisi de düşünebilir hele birde fiyatlarının belirgin düştüğünü düşünürsek... monitör de 2ms olan bir marka tercih et bence
fiyatları nasıl peki çokmu pahalı bana şöyle süper bi sistem toplayacak arkadaşlar varmı 12 taksitli fiyatı 2400 ytl yi geçmeyecek.eğer i7 den daha iyi performans vericek ve daha ucuz tutacak önerilerinizide bekliyorum
ankarada oturuyorum sizce bimeks mi vatan bilgisayarmı gold bilgisayarmı fiyat konusunda hangisi daha avantajlı en az vade farkı koyanlar hangi mağazalar
ankarada oturuyorum sizce bimeks mi vatan bilgisayarmı gold bilgisayarmı fiyat konusunda hangisi daha avantajlı en az vade farkı koyanlar hangi mağazalar
ıstanbuldakı vatan adamı kanser eder ankarayı bılmıyorum ama zıhnıyet aynı ıse uzak dur,ve goldta hedıye bonus verıyorlar ankdada var ıse orası hesaplı olur.vga card a dvd yı anakart monıtor ve cpu ıle de ramlerı bedavaya getırebılırsın bırde elındekı kredı kartı da onemlı bonusu olan bırı ıcın gold worldu olan bır kısı ıcınse vatan daha cazıp fıyatlar verebılıyor.
YAZIYI OKUYABILIYORSAN OGRETMENINE TURKCE OKUYABILIYORSAN ATATURK'E MINNET ET
vatan bilgisayar herşeyi iyi güzel ama fiyatlar bence piyasanın hep en pahalısı.
Vatanda kampanyalı bi bilgisayar var 2 gb mp3 player hediyeli. Fiyatı 1300 civarı olması lazım. O sistem iyi gibiydi die hatırlıyorum. Bu arada Spider90 kardesim. Yine 1 er dakika arayla 3 mesaj ardarda yazmışsın. Ve bu konuyla bağlantılı olan ayrıca bi de fazladan konu açmışsın. http://www.hardwaremania.com/forum/d...ml#post1034480 . Hardware sitesinde Bu şekilde gereksiz fazlalıkta mesaj atamazsın. Lütfen aşağıda linkten form kurallarını ve üyelerin banlanma sebeplerini oku. hARDWAREMANIA - hARDWAREMANIA fORUM
Vatanda kampanyalı bi bilgisayar var 2 gb mp3 player hediyeli. Fiyatı 1300 civarı olması lazım. O sistem iyi gibiydi die hatırlıyorum. Bu arada Spider90 kardesim. Yine 1 er dakika arayla 3 mesaj ardarda yazmışsın. Ve bu konuyla bağlantılı olan ayrıca bi de fazladan konu açmışsın. http://www.hardwaremania.com/forum/d...ml#post1034480 . Hardware sitesinde Bu şekilde gereksiz fazlalıkta mesaj atamazsın. Lütfen aşağıda linkten form kurallarını ve üyelerin banlanma sebeplerini oku. hARDWAREMANIA - hARDWAREMANIA fORUM
Konuyu tek bir yere açmanız/başlatmanız yetecektir.
Ayrıca devamlı mesaj atmak yerine düzenleyerek devam edebilirsiniz.
15dk geçtiyse devamlı mesaj atabilirsiniz.
Daha öncede söylediğim gibi mesajınızı yazdıktan sonra aklınıza eklemek istediğiniz birşey gelirse Düzenle seçeneğine tıklayarak Aklınıza gelen şeyi ekleyip tek mesaj halinde bize sunmanız. Ayrıca bu konuyla alakalı başka bir konu açmak yerine bu konudan devam ettirmeniz gerekir.