hatta bazi yerlerde 140 dolara satiyorlardi wag54g yi
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda en sonunda bende PC GOLD mağduru mu oluyorum acaba ? başlıklı konu tartışılıyor; hatta bazi yerlerde 140 dolara satiyorlardi wag54g yi...
hatta bazi yerlerde 140 dolara satiyorlardi wag54g yi
Arkadaşlar dikkat ederseniz forumun çoğu yerinde kasım ayını bekleyin indirimler başlayacak gibi yazılar yazmıştım. YANILMIŞIM...
İndirimler şimdiden başlamış. Nedeni de belli aslında. Yeni TL geleceği için esnaf elindeki malı eritip yeni TL üzerinden mal girdisine hazırlanıyor.
Kadıköy' ün halini görseniz...
İnsanlar laptop alabilmek için resmen koşuyorlar...![]()
Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerlerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur
bende 1-2 aya kadar hep ucuzlayacagini soyluyordumda ben ytlyi dusunmemistim hic..
Sen erken kosturmussun o zaman Tuvneraama yine iyi fiyata almissin bence.. Bu arada notebook hakkindaki goruslerini elestirilerini kisacasi bir önincelemeni bir post acarak bizimle paylasirsan sevinirim..
İlk görüşüm:
Asus' un AMD model Laptop larına ram takmayı düşünen arkadaşlara tavsiyem; sakın bu işi kendiniz yapmayın. Herhangi bir teknik servise de yaptırmayın.![]()
Ben dün ram taktırmaya götürdüm. 50$ a 256 MB ram buldum ama adamlar 1 saat uğraştılar evirdiler çevirdiler beceremediler. Sonra yukarıda ki teknik servis bozuntusuna havale ettiler. Herifler gözümün önünde falçata sokuyorlardı. YETEEER kardeşim! ben almaktan vazgeçtim dedim. Sonra eski dost EKSEN' e gittim. 512 MB ram bulabildim orada ve sadece 15 dakika da hazır bir şekilde teslim ettiler. Üstelik Kingston marka. Piyasada Kingston marka notebook ramler bulunmuyor. Ben 110 $ + KDV ye aldım.![]()
Hayirli olsun. Ben sana bir on inceleme yazisi az dedim sen ram macerani anlattinHem baska bir postta olsun bu postu arkadas pcgold icin acmis postu karsitirmayalim farkli konularla
Bu laptop ı ilk aldığımda 3DMark 2003 skoru 2700 idi. Sonra ıvır zıvır programlar install ettim 2300 e düştü. Gidip 512MB daha ram ekledim ama skor 2300 de değişmedi.
Al sana inceleme...![]()
Tuvnera kardes sen hic mi inceleme okumadin
demek istedigim sevdigin yanlari sevmedigin yanlari.. Boyutu sicakligi performasnsi eksigi fazlasi neyse soyle doyurucu bir yazi yaz demek istemistim
Bu arada ben ilk aldigimda 3000 kusurrluk puan almisti makina.. simdi iteklesem o kadar almaz tabi.. vs.net 2003 falan yukledim hdd doldu![]()
Bir kere en çok beğendiğim yanı zerafet ve şık görünüşü. Gri ile karışık gümüş rengi ayrı bir hava katmış. İkincisi klavyesi çok rahat. IBM' in eski Thinkpadleri gibi sinir etmiyor.(Tuşa basıp basmadığın konusunda tereddüt yaşarsın IBM lerde)
Benim için güzel bir sürpriz oldu bu laptop da subwoofer var.![]()
Ayrıca kısayol tuşlarıyla bilgisayarı ekonomik ve performans modlarına otomatik geçiş yaptırabiliyorsun.![]()
Pil ömrü eğer oyun oynamaz veya grafik ağırlıklı çalışmazsan tam 2.5 saat. Hatta game modunda çalıştırırsan 3 saate yaklaşıyor. Bunda ekran parlaklığını ayarlaman gerekmiyor.![]()
Ayrıca bu laptop ın fans sesini sevmeyenler game mod da çalıştırırlarsa fan duruyor. Sadece 5 dakika da bir 5 sn e çalışıyor. Ayrıca fan sesi o kadar rahatsız edici değil.![]()
Zaten bu laptop a alanlara taşıma çantası hediye ediliyor. Hayatta bu kadar çok cebi olan bir çanta görmedim. Bazan küçük parçaları bulamıyorum.![]()
Ayrıca yanında şık bir optik mouse hediye ediliyor. Birsürü oyun veriliyor. Sadece birkaçı orjinal oyun. Diğerleri demo. Splinter Cell' i takıp çalıştırdım. Hiç takılmadan ve high ayarlarda oynuyor.![]()
Ayrıca benim için önemli olmadığı için dikkat etmedim. Ama bu laptop MMC ve SD kartları okuyabiliyor.![]()
Bir de laptop ın sağına ve arka tarafına toplam 5 adet USB 2.0 koymuşlar. Bu genişleme için büyük avantaj. Genelde laptoplarda 3 ü geçmez USB portların sayısı.![]()
Son olarak konu ile ilgili olmadığı halde buraya yazdığım için kusura bakmayın. Heyecanıma verin...![]()
Asuslarda genelde usb sayisi fazla oluyor. birde ben asuslarin gorunuslerini cok severim zaten. Gecen gun ayni serinin intel 2.8 lik olanini gordum bana fazla agir ve kalin geldi ama gorunusu genel olarak guzeldi. sadece ekrana yanlardan bakınca biraz kotu gibi gelmisti. Benim aidatanin yaninda kucuk hos bir optik mouse verdiler ama cantasi cok cepli degil malesef iadere eder cinsten.. Bende full version panda, 3 aylik turknet full version windvd, full nero, xphome'u soylemey gerek var mi bilmem.. falan filan vermislerdi..
Bu arada az once pcmarkla test ettim aklima takildi sen soyleyince.. 2641 puan aldi.. gerci ilk aldigim zamana gore bu kadar dusmus olmasi normal full bicimde visual studio net 2003 ve yine full office 2003 vb bir suru sey var hdd... Birde test esnasinda ekran karti 32 mbyi kullaniyordu 64 yapmayi unutmusum(benimki 64mb paylasimli). benim en buyuk kazancim hdd 5400rpm, oyle olmasa sinir krizi gecirirdim heralde.. Hddlere cok izdirap olurum cunku..
Haklısın 4400 rpm Hitachi HD frenliyor...![]()
benim aidatayi almamda 5400rpm olmasi cok etkili olmustu cunku hdd benim icin cok onemli buyuk dosyalarla cok ugrasirim kopyalamalr falan.. hatta desktoptaki 7200 bile bazen bana az geliyor.
GOLD da WRLS. LINKSYS WAG54 ADSL AP model var fiyatı 108 $ + KDV.
Sanırım WAG54G ADSL MODEM - WIRELESS ACCESS POINT ile aynı ürün değil. Çünkü WAG54G 126 $ + KDV ye satılıyor Eksen' de..
Eğer 2 side aynı model ise LINKSYS WIRELESS PCMCI WPC54G MbPS bununla birlikte WAG54 ADSL in fiyatı 125$+KDV' ye geliyor. Hemen gidip alacağım. Acil cevap...![]()
erkayalarda makinam 2-3 dk da tamir edildi, tamir bile sayılmaz aslında, oradaki bir pim takılı kalmış galiba, ellerinde de yenisi yoktu, bende ısrar edemedim artık, olayı böyle kapattım...
gelelim gold pc teknik servisin iş bilmez, işten anlamaz tutumuna: adamlar ürünün gıcır gıcır çiziksiz boyası yerinde hiç çarpma emaresi olduğunu gördükleri halde (makina tertemiz olduğu için bana da suç atmadılar, şurası şöyle böyle diyemediler) değişmeye cesaret edememeleri olayını kınıyorum, o durumdaki makinayı benim bozmamın imkansız olduğunu bildikleri halde sırf kendilerini garantiye almak için beni süründürme yolunu seçtiler, TÜKETİCİ MEMNUNİYETİNİN M SİNDEN HABERDAR DEĞİLLER!!! SAT KURTUL MANTIĞI İLE GİDİYORLAR BAKALIM NE ZAMAN TÜRK HALKI BİLİNÇLENİP CEVABINI ONLAR GİBİLERE VERECEKLER ...
bana arabamla sirkeciye gidip gelme olayının da bir maliyeti oldu, makinayı çarşamba almıştım, perşembe cuma kadıköydeydim, cmtesi sirkecindeydim, bu 3 günde 30 ila 40 milyon arası bir harcama yaptım, 1 milyar 67 milyona vatan bilgisayar 12 taksit yapıyordu, neredeyse onların fiyatına yaklaşıyor... geçen sefer de decoder olayında aynısını yaşamıştım artık patladım, bir daha mı tövbeler olsun...
Wag54g wag54g dir..
Bazi yerlerde wireles adsl gateway+router+4 prot diye yazar.
bazi yerde adsl modem+Ap +router ... diye aynisidir. Zaten turkiyede linksysyin cok fazla bir modeli satilmiyor bildigim kadariyla ..
Yeterki Wap54g ile karistirma o Acces point cunku..
O halde GOLD dan alayım. Wireless accesss point ve ADSL modem diyor çünkü.![]()