Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında swf to jpeg başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "millet swfyi jpek formuna dönüştüren bi program biliyomusunuz (flash falan hariç)..." şeklinde özetlenebilir....
ya eğer bütün animasyonu jpg yapmak istiyosan anca gif'e çevirebilirsin o da flashta actionscript yoxa olabilir. yok eğer ben bi görüntüsünü istiyom jpg'ye diosan, o zaman açarsın flashı, tam istediğin yerde sağtıklayıp durdurur, sonra screenshot alırsın. yok ulan yok ben bütün animasyonu jpg dizileri halinde istiyorum diosan orası beni aşar.
iyi de hocam ben sana flash kullan demiyorum ki dikkatli okursan ikinci seçenekte "açarsın flashı" derken animasyonu kastetmiştim. animasyon sırasında printscreenle alırsın görüntünü ok? ayrıca hangi seçeneği istiyosun ona göre söle. yahut direk ver bana istediin flashı sana görüntünü veriyim.