Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında Taşınılabilir Disk başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba arkadaşlar Ben 40gb veya 60gblık taşınılabilir disk almayı planlıyorum.Onerebilceğiniz model marka varmı .Teşekurler...." şeklinde özetlenebilir....
Seagate in modelleri var benimde uzun zamandır almayı planladığım 1 ürün ama sıra gelmiyo bir türlü buna... http://www.hepsiburada.com/productde...oductid=bd7552
Aynı sitede araştırırsan 60lık modelinide bulacaksın...
Ben de kızak ile normal Hdd tavsiye edecektim ki Mr. Green alma demiş. Bizim teknik servis kullanıyor pek bi sorun olmadı şimdilik. Ben de pc'me 250gb aldım. Laptop alınca kızak ile kullanmayı planlıyordum..
Ben zaten sadece Arşivimi burada saklamak amaçlı alıcam ,Sabit diskim zaten cok yetersiz kalıyor(40gb).En azından filmleri bazı dizi arşivlerimi saklamak amacıyla satın alıcam.Bakalım kullanan biriler ivarsa yorumlarını beklerız.
Arkadaşım iki haftadır 500gb external aldı kullanıyor şimdilik bir sorun yok, bende bir ara 200gb ide diski + thermaltake silverriver 5"25 kutuyla kullanmıstım bir sorun yaşamadım.
Laptop ile kullanan arkadaşım var. 500+300 kızaklı kullanıyor.. 800gb depolama için kullanıyor. 1.5 yıldan beri sorun çıkarmadı dedi.. Ama kutuyu ucuzlardan almıcakmışsın. Bir kaç arkadaşın canı yanmış..
Aşağıdaki konu altında Thermaltake'in bir kutusundan bahsetmiştim. eSATA kullanıyor ve performansı kendi diskiniz kadar, daha altı değil. Tabiiki anakartınızda bir adet boş SATA konnektörü varsa. USB kullanacaksanız yine aynı konu içinde Dexonic'in bir kutusu var onu düşünebilirsiniz. Sabit disk olarak 80GB'lık Samsung'lar bunlara çok uygun, sessiz ve az ısınıyor. HDD Seçimi...(Acil)