Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Donanım > Genel »

The Settlers II 10th Anniversary grafik görüntü sorunu lütfen yardım

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında The Settlers II 10th Anniversary grafik görüntü sorunu lütfen yardım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "The Settlers II - 10th Anniversary isimli oyunu yukledikten sonra oyunun menuleri, resimleri duzgunken Oyun basladiktan sonra oyunun zemin rengi ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 10-10-06, 12:39   #1 (permalink)
phantaso
New Member

Katılım tarihi: 14.09.04
Nereden: istanbul
The Settlers II 10th Anniversary grafik görüntü sorunu lütfen yardım

The Settlers II - 10th Anniversary isimli oyunu yukledikten sonra oyunun menuleri, resimleri duzgunken Oyun basladiktan sonra oyunun zemin rengi gorunmuyor ( orn. zemin de cimenler cicekler simsiyah ama uzerinde ki yapilar gorunuyor ) ustundeki bazi grafikleri goruyorum sadece ne gibi bir sorun olabilir. Ayrica bilgisyara en az 3 tane farkli oyun yukledim hepside problemsiz calisiyor.
Tek sorun Settlers da

Not: ekran kartinin driver ini guncelledim olmadi bende cd ile gelen 2 yil onceki driver i yukledim yine olmadi oyunu işyerimdeki bilgisyara yükledim çalışıyor cd de de bir sorun yok

yardimlarinizi bekliyorum. Ayrica ekran kartim ATI radeon 7000 agp 64 mb. bilgisayarim 2.4 ghz p4 1024 ram dx9.0c de yuklu

Arkadaslar yaklasik 2 haftadir bu sorunla ugrasiyorum umarim beni bu izdiraptan kurtaracak bir arkadas cikar.
simdiden tesekkurler.
phantaso çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-10-06, 14:13   #2 (permalink)
alierkanimrek
Senior Member

alierkanimrek Avatar

Katılım tarihi: 06.03.06
Nereden: Antalya
DirectX sanırım, CD'deki DirectX sürümünü kurmaya çalış.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-10-06, 14:33   #3 (permalink)
phantaso
New Member

Katılım tarihi: 14.09.04
Nereden: istanbul
cd dx yok tu ama ben onuda düşünüp tekrar kurdum dx i ama eski versiyonunu denemedim
phantaso çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

The Settlers II 10th Anniversary grafik görüntü sorunu lütfen yardım ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
yahoo Mail de şifre sorunu...Lütfen yardım Lov3r Genel(internet) 1 22-09-05 14:23
Monitor gidip geliyor!.. Acil yardım lütfen.. Eremsalsiz® Çokluortam 3 16-10-04 01:35
mynet sorunu lütfen yardım poetry Genel(internet) 4 23-07-04 16:18
Lütfen Yardım ( Internet Exp. Sayfa Sorunu ) Kiltuy Genel(internet) 4 04-07-04 23:13
ciddi bir çakışma sorunu! yardım! slayer007 Ekran Kartları 1 04-12-02 13:00

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 23:45.