Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda usb aygıtı tanınmadı Sorunu yardım lütfen başlıklı konu tartışılıyor; bigisayarın ön paneline kulaklık bağlarken aniden bir sorunla karşılaştım. usb aygıtı tanınmadı diye. pc in narka panelinde sadece wemcam var ...
bigisayarın ön paneline kulaklık bağlarken aniden bir sorunla karşılaştım. usb aygıtı tanınmadı diye. pc in narka panelinde sadece wemcam var çalışmamaya başladı. bilgisayarı yeniden başlattım usb lerin hiç biri çalışmıyor flash bellek kart okuyucu vs. taktım usb lere hiç biri çalışmadı. birkez daha pc ye reset attım windows yükleme ekranndan sonra pc açılmadı siyah bir ekranla karşıaştım. biostan usb controlleri kapattığımda açılıyor ancak. usb portlaarı kaldırıp pcyi yeniden başlattım usb 1.1 açıkken problem yine çözülmedi. usb 2.o modu açıkken biosta windows açılmıyor yardımlarınızı bekliyorum
power kablosunu çıkar + bios pilini çıkart sonra sağlam bi format at bios ayarlarını kontrol et zannetmiyorumki anakart usb portları bozulsun çakışma felan olmuştur programsal hata belkide xp mi kullanıyorsun
xp pro kullanıyorum formatta atmak istemiyorumm açıkçası format atanlardada bu problem çözülmemiş usb portlarına yeterli güç gitmediğinden sorun kaynaklanabilirmi 500 watt power supley var ama
:/ WALLAHİ KUZEN OLASILIKLARI İYİ BİLİYORSUN DENEMİŞSİNDE FORMAT KAÇINILMAZ :s SİSTEM GERİ YÜKLEME FELAN YAPTINMI SEN DAHA İYİ BİLİRSİN GERÇİ ...MODERATÖRLER WAR ONLAR ÇOK TECRÜBELİ ONLARA PM AT BÜYÜK OLASILIKLA OKUMAMIŞLAR FORMU YOKSA KESİN CEVAP YAZARLAR LİNKİ PM AT Bİ KAÇTANESİNE ...