+ Cevap Yaz
Results 1 to 7 of 7

usb çalışmıyor

Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda usb çalışmıyor başlıklı konu tartışılıyor; usbler çalışmıyor aygıt yöneticisinden usb kök hub u açtım bilgisayar güçten kazanmak için bu aygıtı kapasın yazısının önündeki tiki kaldırdım ...

V.I.Member bur4k Avatar
    Katılım tarihi
    05.12.2006
    Nereden
    afyonin):
    Blog Mesajları
    4

usb çalışmıyor

usbler çalışmıyor aygıt yöneticisinden usb kök hub u açtım bilgisayar güçten kazanmak için bu aygıtı kapasın yazısının önündeki tiki kaldırdım kabloyu taktım yeniden başlatmadan aygıt fotograf makinasını tanıdı bilgisayarımdaki klasöre kopyala dedim aygıtı düzgün bağladığınızdan emin olun diye hata verdi.bu arada önceden çalışmayan kart okuyucu takmıştım system:asrock 775 hdtv twinsmort wort öle bişi cpu p4 3.0 512 elixir ram atı 256 e. kartı

V.I.Member bur4k Avatar
    Katılım tarihi
    05.12.2006
    Nereden
    afyonin):
    Blog Mesajları
    4

Re: usb çalışmıyor

allah rızası için bir yardım etsin

Rookie Member TurcoLoco Avatar
    Katılım tarihi
    06.02.2007
    Nereden
    Kali

Aklima gelen bir iki sey:

BIOS ayarlarinda ilgili seceneklerle oynadin mi? USB ile ilgili seceneklerin dogru olup olmadigini kontrol et derim.
    Ayrica eger son 3 ay icersinde BIOS ve Windows guncellemesi (tavsiye edilen guncellemelerin arasinda USB ile ilgili 1-2 tane olucakti) yapmadiysan, onlarada bir goz at derim.

Son olarak baska bos bir USB port varsa onuda dene.

V.I.Member bur4k Avatar
    Katılım tarihi
    05.12.2006
    Nereden
    afyonin):
    Blog Mesajları
    4

güncellemeyle bıosa bi bakayım

New Member
    Katılım tarihi
    15.11.2006
    Nereden
    ist

Alıntı burak_gsk tarafından iletildi. Mesajı göster
    usbler çalışmıyor aygıt yöneticisinden usb kök hub u açtım bilgisayar güçten kazanmak için bu aygıtı kapasın yazısının önündeki tiki kaldırdım kabloyu taktım yeniden başlatmadan aygıt fotograf makinasını tanıdı bilgisayarımdaki klasöre kopyala dedim aygıtı düzgün bağladığınızdan emin olun diye hata verdi.bu arada önceden çalışmayan kart okuyucu takmıştım system:asrock 775 hdtv twinsmort wort öle bişi cpu p4 3.0 512 elixir ram atı 256 e. kartı
    slm,arkadaşlar bended benzer bir sorun var direksiyon seti aygıt yöneticisinde görünüyor oyun konsolunda universal controller diye ismi çıkıyor direksiyona gaz pedalını takıyorum oyun konsolundaki universal controller yok oluyor,sadece direksiyonda yapmıyor gaz veya vites kolunu takınca gidiyor sp2 yüklü aynı oyun seti aynı işletim sistemi yüklü olan başka pc'de sorunsuz hepsi çalışıyor sorunu çözemedim lütfen yardım...Biosta usb controller açık

New Member
    Katılım tarihi
    19.02.2007
    Nereden
    Istanbul

Merhaba..

Bu sorun için söylenecek birkaç şey var.. Eğer bios ve driverlarla alakalı herşey düzgün çalışıyorsa hiç düşünmeden !!! BIOS UPDATE !!! yapman gerekir.. AsRock anakartlar genelde fabrika çıkışında sorunlu oluyor, başımıza çok geldi..

Dediğim gibi bios update yap büyük ihtimalle sorunun çözülücektir (bu arada yeni .inf driverlarını da indir ve onları yükle, daha sağlıklı olur)

Kolay gelsin...

New Member
    Katılım tarihi
    15.11.2006
    Nereden
    ist

Alıntı Sahmerdan tarafından iletildi. Mesajı göster
    Merhaba..

Bu sorun için söylenecek birkaç şey var.. Eğer bios ve driverlarla alakalı herşey düzgün çalışıyorsa hiç düşünmeden !!! BIOS UPDATE !!! yapman gerekir.. AsRock anakartlar genelde fabrika çıkışında sorunlu oluyor, başımıza çok geldi..

Dediğim gibi bios update yap büyük ihtimalle sorunun çözülücektir (bu arada yeni .inf driverlarını da indir ve onları yükle, daha sağlıklı olur)

Kolay gelsin...
    arkadaşım sağol ancak benim anakartım giga-byt pe865 1000 mk biosta sadece
    cpu mikro kod güncellemesi olmuş sorunumla alakalı bir şey değişmemiş başka bir fikrin varsa sevinirim..sanada kolay gelsin.......

+ Cevap Yaz