Anasayfa |  hABERLER |  fORUM |  bLOGS |  gALERi |  Videos |  Üye Ol | 
Etiketler |  gRUPLAR |  iNDiR |  oYUN | 
İsim
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA fORUM > Donanım > Genel »

uydu programı uydudan dünyayı izleme

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında uydu programı uydudan dünyayı izleme başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu " arkadaşlar bana acilen türkiyenin uzaydan görüntüsü lazım hani nasa uydularından alınan görüntüler ama görüntüler güncel olması lazım ve herzaman deişen ..." şeklinde özetlenebilir....

Kapalı konu
 LinkBack Konu araçları |  
Eski 30-07-05, 23:32   #1
Senior Member

Katılım tarihi: 14.04.05
Nereden: dünyada
uydu programı uydudan dünyayı izleme

arkadaşlar bana acilen türkiyenin uzaydan görüntüsü lazım hani nasa uydularından alınan görüntüler ama görüntüler güncel olması lazım ve herzaman deişen birazda ayrıntılı olması lazım dağ taş bayır hertarafı göstermesi lazım bulabilirmiyiz amerikanlarda çok var da bizdede olsun lazım oluyorda şimdiden teşekkürler
blue_wolf çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 30-07-05, 23:43   #2
V.I.Member

BenCesur Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.09.04
Nereden: Cennetten bir köşe!
Alıntı:
blue_wolf tarafından iletildi.
arkadaşlar bana acilen türkiyenin uzaydan görüntüsü lazım hani nasa uydularından alınan görüntüler ama görüntüler güncel olması lazım ve herzaman deişen birazda ayrıntılı olması lazım dağ taş bayır hertarafı göstermesi lazım bulabilirmiyiz amerikanlarda çok var da bizdede olsun lazım oluyorda şimdiden teşekkürler
çok şey istiyorsun dostum.
hiç elin adamı (amerika) sana güncel görüntüleri gösteren programı verirmi
ben indirdim ama 1 sene önceki görüntüler var .ayrıca sadece yerleşim birimlerini net gösteriyor.
istersen sende dene . Sana küçük boyutlu olanın linkini vereyim hemen indir

Bu resmin bu konuyla hiç bir ilgisi yoktur
BenCesur şu an çevrim içi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 31-07-05, 01:19   #3
V.I.Member

selcioo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.04.05
Nereden: •Bilinmezlerden
benim kullandıklarım google earth ve key hole artık seç birini gitsin..Google Earth 1.tercihimdir

85 'ten bugüne
[FONT="Garamond"]MSN MESSENGER | selcioo@docomo.ca[/FONT]
selcioo çevrim dışı  
Eski 31-07-05, 01:49   #4
V.I.Member

BenCesur Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
selcioo tarafından iletildi.
benim kullandıklarım google earth ve key hole artık seç birini gitsin..Google Earth 1.tercihimdir
Aslında ikiside aynı. Hatta üretici firma bile aynı.
Ama GoogleEarth biraz basit olanı ve yanlış hatırlamıyorsam 4 mb olması lazım ve ücretsiz.
Oysa KeyHole bir kayıt istiyor ve oldukça büyük ; 19.4 mb

GoogleEarth ın bağlantısı bir üstteki mesajımda var. İndirmek isteyen tıklayıp indirsin..
Eski 31-07-05, 05:07   #5
Silver Member

Warker Avatar

Katılım tarihi: 19.04.03
Nereden: U.S.
googleearth 10.4mb,
detaylı görüntü istiyorsan üye olabiliyorsun ama üyelik neler getiriyor tam olarak bilemiyorum, googleearth plus gibi şeyler var..
ücretsin olan googleearth te mağlesef çoğu yer bulanık şekilde gözüküyor, ama onun yanında new york a bakmak istersen binalarına kadar görebilirsin 3d şekilde...
Warker çevrim dışı  
Eski 31-07-05, 05:45   #6
V.I.Member

BenCesur Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
Warker tarafından iletildi.
googleearth 10.4mb,
detaylı görüntü istiyorsan üye olabiliyorsun ama üyelik neler getiriyor tam olarak bilemiyorum, googleearth plus gibi şeyler var..
ücretsin olan googleearth te mağlesef çoğu yer bulanık şekilde gözüküyor, ama onun yanında new york a bakmak istersen binalarına kadar görebilirsin 3d şekilde...
4 mb lık beleş üyelik istemeyen GoogleEarth ile 19.4 mblık kayıtlı KeyHole arasında hiç bir fark göremedim
İkisindeki görüntüde aynı şekilde aynı

ayrıca ordaki GooleEarth,GooleEarth Plus yada GooleEarth Pro hepsi aynı.
Altındaki açıklamayı okursanız anlarsınız bunu.
Eski 31-07-05, 07:02   #7
Silver Member

Warker Avatar

Katılım tarihi: 19.04.03
Nereden: U.S.
Bende parasızını indirdim 10.4mb idi garip..
Proyla normalinin arasında fark olmalı bence, 400$diyor üyeliğe...
GPS haricinde bir şey vardır illaki..
Warker çevrim dışı  
Eski 31-07-05, 11:57   #8
Senior Member

ya bendede var googleearth ama fazla iyi deil sadece büyük şehirleri ayrıntılı gösteriyor
blue_wolf çevrim dışı  
Eski 31-07-05, 13:26   #9
V.I.Member

BenCesur Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
Warker tarafından iletildi.
Bende parasızını indirdim 10.4mb idi garip..
Proyla normalinin arasında fark olmalı bence, 400$diyor üyeliğe...
GPS haricinde bir şey vardır illaki..
Belki vardır ama ben göremedim .Belkide gizli bir detay filan koymuşlardır.

Alıntı:
ya bendede var googleearth ama fazla iyi deil sadece büyük şehirleri ayrıntılı gösteriyor
Bak kardeş 2. mesajımda yazdım sebebini

Alıntı:
Şahsım tarafından iletildi.
çok şey istiyorsun dostum.
hiç elin adamı (amerika) sana güncel görüntüleri gösteren programı verirmi
ben indirdim ama 1 sene önceki görüntüler var .ayrıca sadece yerleşim birimlerini net gösteriyor.
Eski 31-07-05, 22:59   #10
Senior Member

Alıntı:
BenCesur tarafından iletildi.
Belki vardır ama ben göremedim .Belkide gizli bir detay filan koymuşlardır.

Bak kardeş 2. mesajımda yazdım sebebini
sanki buda cevapda ilettim diyorsun dostum bu nasanın uydu programı 6 ay öncenin sanki biz bilmiyoruz amarikanın vermiyeceğini ama lazım bulmak zorundayım
blue_wolf çevrim dışı  
Eski 31-07-05, 23:25   #11
V.I.Member

BenCesur Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
sanki buda cevapda ilettim diyorsun dostum bu nasanın uydu programı 6 ay öncenin sanki biz bilmiyoruz amarikanın vermiyeceğini ama lazım bulmak zorundayım
Peki nasıl bulmayı düşünüyorsun???
Söylede bende o yönde araştırmaya devam edeyim.
Çünkü bildiğim kadarıyla dünyayı seyretme işi Pentagon ve NASA ya aittir.
Ancak bu iş şu şekilde olabilir: Nasanın bilgisayarlarına dalarsın .
benim aklıma başka bir çözüm gelmiyor..
Eski 31-07-05, 23:34   #12
V.I.Member

selcioo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.04.05
Nereden: •Bilinmezlerden
blue_wolf bende ilk bu programlarla karşılaştığımda diyecek söz bulamamıştım ve kendimi filmlerdeki gibi bilgisayardan dünyayı yönetebilecek gibi hissetmiştim.Yakında geçer dostum ...Cesurun dediğini yapabiliyorsan o da olur tabii
selcioo çevrim dışı  
Eski 01-08-05, 01:36   #13
V.I.Member

BenCesur Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
selcioo tarafından iletildi.
blue_wolf bende ilk bu programlarla karşılaştığımda diyecek söz bulamamıştım ve kendimi filmlerdeki gibi bilgisayardan dünyayı yönetebilecek gibi hissetmiştim.Yakında geçer dostum ...Cesurun dediğini yapabiliyorsan o da olur tabii
Eski 01-08-05, 02:28   #14
Senior Member

quadra Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.07.05
bizim binaların yanında maxi var googleearth dan baktm maxi yapımına başlanmamış.bende ilk açtıımda bi b*k zannetmiştim.bize oldukça kaliteli bi resmin orasını burasını zoomlattırıyolar ya
quadra çevrim dışı  
Eski 01-08-05, 18:19   #15
Member

Akrep_Kral Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.05.05
Nereden: Sanal Alemde
http://maps.google.com/
Akrep_Kral çevrim dışı  
Kapalı konu

Bu konuyu şu anda sizinle birlikte toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

uydu programı uydudan dünyayı izleme ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Messenger virüsüne karşı antivirüs programı problem Genel(internet) 12 09-11-08 18:43
Dijital Uydu programı humanizli Genel 1 23-04-06 21:04
cep videoları izleme programı baybars783 Nokia 2 20-05-05 15:32
uydu nautica Çokluortam 12 25-02-04 08:32

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +4. Saat : 18:55.