Arkadaşlar windows xp yi kurarken DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL die bi hata veriyor ve kuru iptal ediyor.H.D.D yi 2 ye hatta 4 e böldüm farklı ramlar denedim ama bi sonuç alamadım bi bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim
![]()
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda Win Xp Kur Hatası başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar windows xp yi kurarken DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL die bi hata veriyor ve kuru iptal ediyor.H.D.D yi ...
Arkadaşlar windows xp yi kurarken DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL die bi hata veriyor ve kuru iptal ediyor.H.D.D yi 2 ye hatta 4 e böldüm farklı ramlar denedim ama bi sonuç alamadım bi bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim
![]()
xp cdnın bozulmamıs yanı saglam oldugundan emınmısın?ForeverShine tarafından iletildi.
![]()
1.sorununu açılmış konularda ara bulamadıysan yeni konu aç!
2.gerekli tüm ayrıntıları konunda belirt
3.forumdakilerin cvplarını bekle
4.cevabı buldun mu? -KAÇMA sorunu nasıl çözdüğünü yaz daha sonra aynı sorunla karşılaşanlar aradığını kolay bulsun forum mantığı budur ya
http://www.hardwaremania.com/forum/...ead.php?t=35394
İmza Kuralları
İki farklı Sp1 ve iki farklı sp2 Li Xp cd si denedim
setuptan ırq'ları yada usb'leri kapatda denebi. veya tv kartı falan gibi fazlalıkları çıkarda dene bii.
İmzanız kurallara uygun olmadığı için silinmiştir (Madde 1)
leventtt tarafından iletildi.
levent bırader dogru soyluyo olabılır setupda bı dandıklıkde olabılır setupını bıraz karıstır bakalım ne olacak ama usb drıver deıl bu ırq bıldım kadarıyla
Usß Ler zaten Kapalıydı IRQ Ları Kapatıp denedim Gene Olmadı verdiği hata PNF_LIST_CORRUPT
En son sHiNe tarafından düzenlendi: 06-22-2005 saat 17:52
Dostum Biosu default yap kaydet çık bilgisayarda takılı fax/medem kartı tv kartı gibi cihazlar varsa onları sök kurulumu böyle dene.
RAM de problem varmış gibi gözüküyor sende arkdaşım. Eğer değişik ram ler denediysen ve hala düzelmediyse RAM slotlarını biraz kurcalamanı öneririm. Windows kur da ram bozulmasından kaynaklanan hata mesajlarından iki tanesini görmüşsün. muhtemelen RAM.
Arkadaşlar IRQ ları kapattım Usb ler kapaLı Ethernet, Ses Kartını söktüm Biosu default ettim Kurulum şu anda deVam ediyo sorun yok gibi gözüküyo şimdilik.Kısacası hepinizin cevaplarını uyguladım bakalım ne olcak eyvallah hepinize
Eğer sorun düzelirse ne mutlu bize. Yaşasın HWM.ForeverShine tarafından iletildi.
Bunu modlara yağ çekmek için söylemedim.
Arkadaşlar Sorun çözüldü Xp kurulum tamamLandı hepinize teşekkürLer eyvaLLah
arkadaslar irq ve usb leri nasıl kapatacaz aynı hata bendede var bios ta irq ile ilgili birden çok yer var![]()