Anasayfa |  hABERLER |  fORUM |  bLOGS |  gALERi |  Videos |  Üye Ol | 
Etiketler |  gRUPLAR |  iNDiR |  oYUN | 
İsim
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA fORUM > Donanım > Genel »

Win Xp Kur Hatası

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında Win Xp Kur Hatası başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu " Arkadaşlar windows xp yi kurarken DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL die bi hata veriyor ve kuru iptal ediyor.H.D.D yi ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 22-06-05, 17:07   #1
V.I.Member

sHiNe Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.03.05
Nereden: İzmir
Win Xp Kur Hatası

Arkadaşlar windows xp yi kurarken DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL die bi hata veriyor ve kuru iptal ediyor.H.D.D yi 2 ye hatta 4 e böldüm farklı ramlar denedim ama bi sonuç alamadım bi bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim
sHiNe çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-05, 17:09   #2
Member

cyclone1414 Avatar

Katılım tarihi: 07.04.05
Nereden: ankara
Alıntı:
ForeverShine tarafından iletildi.
Arkadaşlar windows xp yi kurarken DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL die bi hata veriyor ve kuru iptal ediyor.H.D.D yi 2 ye hatta 4 e böldüm farklı ramlar denedim ama bi sonuç alamadım bi bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim
xp cdnın bozulmamıs yanı saglam oldugundan emınmısın?
4.cevabı buldun mu? -KAÇMA sorunu nasıl çözdüğünü yaz daha sonra aynı sorunla karşılaşanlar aradığını kolay bulsun forum mantığı budur ya
http://www.hardwaremania.com/forum/...ead.php?t=35394
İmza Kuralları
cyclone1414 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-05, 17:18   #3
V.I.Member

sHiNe Avatar

Bilgisayarım
İki farklı Sp1 ve iki farklı sp2 Li Xp cd si denedim
sHiNe çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-05, 17:33   #4
Member

leventtt Avatar

Katılım tarihi: 25.02.05
Nereden: Alanya
setuptan ırq'ları yada usb'leri kapatda denebi. veya tv kartı falan gibi fazlalıkları çıkarda dene bii.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-05, 17:37   #5
Member

cyclone1414 Avatar

Katılım tarihi: 07.04.05
Nereden: ankara
Alıntı:
leventtt tarafından iletildi.
setuptan ırq'ları yada usb'leri kapatda denebi. veya tv kartı falan gibi fazlalıkları çıkarda dene bii.

levent bırader dogru soyluyo olabılır setupda bı dandıklıkde olabılır setupını bıraz karıstır bakalım ne olacak ama usb drıver deıl bu ırq bıldım kadarıyla
cyclone1414 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-05, 17:46   #6
V.I.Member

sHiNe Avatar

Bilgisayarım
Usß Ler zaten Kapalıydı IRQ Ları Kapatıp denedim Gene Olmadı verdiği hata PNF_LIST_CORRUPT

En son sHiNe tarafından düzenlendi: 22-06-05 saat 17:52
sHiNe çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-05, 18:01   #7
V.I.Member

equnix Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.06.05
Nereden: İstanbul
Dostum Biosu default yap kaydet çık bilgisayarda takılı fax/medem kartı tv kartı gibi cihazlar varsa onları sök kurulumu böyle dene.
equnix çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-05, 18:04   #8
tansu
Ziyaretçi

RAM de problem varmış gibi gözüküyor sende arkdaşım. Eğer değişik ram ler denediysen ve hala düzelmediyse RAM slotlarını biraz kurcalamanı öneririm. Windows kur da ram bozulmasından kaynaklanan hata mesajlarından iki tanesini görmüşsün. muhtemelen RAM.

Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-05, 18:07   #9
V.I.Member

sHiNe Avatar

Bilgisayarım
Deniyorum
sHiNe çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-05, 18:16   #10
V.I.Member

sHiNe Avatar

Bilgisayarım
Arkadaşlar IRQ ları kapattım Usb ler kapaLı Ethernet, Ses Kartını söktüm Biosu default ettim Kurulum şu anda deVam ediyo sorun yok gibi gözüküyo şimdilik.Kısacası hepinizin cevaplarını uyguladım bakalım ne olcak eyvallah hepinize
sHiNe çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-05, 18:19   #11
V.I.Member

equnix Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.06.05
Nereden: İstanbul
Alıntı:
ForeverShine tarafından iletildi.
Arkadaşlar IRQ ları kapattım Usb ler kapaLı Ethernet, Ses Kartını söktüm Biosu default ettim Kurulum şu anda deVam ediyo sorun yok gibi gözüküyo şimdilik.Kısacası hepinizin cevaplarını uyguladım bakalım ne olcak eyvallah hepinize
Eğer sorun düzelirse ne mutlu bize. Yaşasın HWM. Bunu modlara yağ çekmek için söylemedim.
equnix çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-06-05, 18:50   #12
V.I.Member

sHiNe Avatar

Bilgisayarım
Arkadaşlar Sorun çözüldü Xp kurulum tamamLandı hepinize teşekkürLer eyvaLLah
sHiNe çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-06-05, 23:28   #13
Rookie Member

Katılım tarihi: 03.04.05
arkadaslar irq ve usb leri nasıl kapatacaz aynı hata bendede var bios ta irq ile ilgili birden çok yer var
mungan22 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Bu konuyu şu anda sizinle birlikte toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Win Xp Kur Hatası ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Acele Yardım (WinXp ve Win 2003 Kurulmuyor) Max Payne Genel(OS) 12 28-07-04 11:36
Win XP Prof. Açılmıyor !! TimeSLoRD Genel(OS) 9 09-06-04 11:13
win 98 kurulum hatası kemalfx Genel(OS) 1 20-05-04 17:09
win 98 açılış hatası TAY-LAN Genel(OS) 19 04-01-04 09:46
Win Xp Önemli bir soru Max Payne Genel(OS) 11 14-08-02 12:51

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +4. Saat : 16:28.