Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Xp' nin Uyandırma Servisini Nasıl Etkinleştirebilirim?
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında Xp' nin Uyandırma Servisini Nasıl Etkinleştirebilirim? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar, Makinemin Saat 6.00' da kendini açıp, Media Playeri Otomatik başlatıp, kafasına göre bi şarkı çalmasını yani bu olayların uyandırma ..." şeklinde özetlenebilir....
Xp' nin Uyandırma Servisini Nasıl Etkinleştirebilirim?
Arkadaşlar, Makinemin Saat 6.00' da kendini açıp, Media Playeri Otomatik başlatıp, kafasına göre bi şarkı çalmasını yani bu olayların uyandırma servisi görevini görmesi için en sabit yol hangisidir? Saygılar...
media player ı istediğin zaman nasıl açarsın bilmiyorum ama imzandaki avertv kartını kullanıyorsan (ki ben kullanıyorum bu yoluda ordan biliyorum)
önce avertv den planlayıcıyı kullanarak izlemek istediğin yada dinlemek istediğin radyo kanalını aktif et seçeneğini seç
sonrada bilgisayarını hazırda bekletle kapat..
pc sin istediğin saatte açılacaktır...
Astegon kardeşim konuya çok güzel bi açıklık getirmiş, parmaklarına sağlık. Idda edildiği gibi, biosa girilir wake up events' ten makinenin açılacağı zaman detaylandırılır, sonra Başlat--> (tüm) Programlar --> Başlangıç (Startup); buraya bir playlist ya da mp3 kısa yolları koyulur, Astegon kardeşimin de vurguladığı gibi hoparlörleri açık tutarız olur bu iş...
Astegon kardeşim konuya çok güzel bi açıklık getirmiş, parmaklarına sağlık. Idda edildiği gibi, biosa girilir wake up events' ten makinenin açılacağı zaman detaylandırılır, sonra Başlat--> (tüm) Programlar --> Başlangıç (Startup); buraya bir playlist ya da mp3 kısa yolları koyulur, Astegon kardeşimin de vurguladığı gibi hoparlörleri açık tutarız olur bu iş...
bilmiş bilmiş yazmışsın o zaman niye sordun, sağol Astegon dediğin yolu denedim oldu diyebilirisin
__________________ kötüyü değil , kötülüğü yok etmeli.İyi insanlar ancak böyle çoğalır.Tutuşturan elle değil kıvılcımla müdahale etmeli.iyilik istiyorsak eğer dünyada, ateşi kıvılcımken söndürmeli.....
o seçenek bios larda "genellikle" Resume by RTC Alarm olarak adlandırılır
madem :
Alıntı:
Şifre felan yoktur umarım işletim sisteminde
demiş arkadaş bunu da açıklıyım.
bios dan ayar yapılınca windows a geri dönülür. denetim masasındaki zamanlanmış görevler açılır. istenilen program seçilir, bios saatinden bir & iki dakika sonrasına tekrar bi alarm kurulur (bilgisayarın açılışından logon ekranına gelecek kadar süre sonrasına) sonra ileri dediğinizde sihirbaz "kullanıcı adı & parolası girin, görev o kullanıcı adına başlatılıcak" diye sorucak. eğer windows logon ekranında kalır, oturum açamaz ise zamanlanmış görev yöneticisi girdiğiniz kullanıcı adı & parola ile istenilen programı çalıştırıcaktır....
__________________ ...
"Büyük düşünceler daima sıradan düşüncelerin şiddetli tepkisine hedef olur..."
abi çok zahmetli işler bence çok gereksiz bir fantazi cep telini müzikli kur uyandırsın seni ya da radyoyu yada o da olmadı çalar saati muhakkak uyanırsın merak etme
Sayın "kivancmeral" kardeşim, değil telefon insan bile bıkıyor uyanmayışımdan. Zaten sesi köklemem sonucu, sabahın 5.30'unda komşu kapıma dayanmasın diye, rahatsızlıktan kalkabileceğim yöntemin yeganesi olduğundan tercihim.
Kanımca "Avatar tarihi" nin baş köşesine oturacak "Simplicity" kardeşimin de vurguladığı nokta da çok önemli, taze formatın sonrasında şifre koymayışım istemsiz bir kazanç.
Benim ev arkdaşım da sormuştu bunu ben de ona göstermiştim yukarıdaki yazdığınız gibi ama göstermez olaydım hergün aynı şarkıyla uyanmaktan şarkıyı ezberlemiştim en sonunda değiştirdi saolsun şarkıyı
1. Mesala sabah 07:30 da kalkmak istiyorsunuz; Auto Power-on Shutdown programında saati 07:25 e ayarlayıp, bilgisayarınızın o saatte açılmasını sağlayın...
Auto power-on and shutdown programını da kullandım bu da güzel bir programdır ve kolaylık açısından düşünülebilir.Fakat ben de illegallik konusundabiraz tereddütlü olduğum için yazmamıştım.
Bu programda sabah 07:30 da kalkmak için neden saatini 07:25 e kuyoruz?
__________________ Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerlerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur