arkadaşlar detaylı anlatayım, P4 3.0, 1GB
RAM VE FX5700 olan sistemim çok normal çalışıyordu, gerçek olmayan 300watt psu ve
intel orj cpu fanı ile bazı oyunlar dışında sessizlik de vardı, ama ben ekran kartınız satıp 6600gt ve thermaltake 420 watt psu aldım, ve o günden sonra kasanın içi çok ısınmaya başladı ve doğal olarak da cpu da. artık windows ta iken bile cpu fanı max devirde ve uçak sesi gibi, beni sinir ediyor. oyunlarda daha da artıyor, speedfan da işlemcide yanma resmi çıkıyor, oyundan çıktıktan sonra 30 dk. sürüyor kendine gelmesi. psu standart 2300rpm de çalışıyor arttıramadım bunu, ya bana bi çözüm söyleyin ne yapmalıyım bu sesten kurtulmak için, kasayı eski haline geirmek için, cpu ya da zalman 7000cu önerdiler hadi onu aldım diyelim ama kasa içi sıcaklık hala yüksek egzost sistemi mi yaramaz nedir? Lütfen bilen varsa yardım etsin saygılar
 |  |  |
 | | bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın |  | BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar. | |  |
 |  |  |