BENİM İKİ FARKLI YAZICIM VAR BUNLARI AYNI BİLGİSAYARA BAĞLAYIP AYNI ANDA İKİ YAZICIDANDA FARKLI FARKLI YAZILAR ÇIKARMAM MÜMKÜNMÜ?
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda YAZICI SORUNLARI başlıklı konu tartışılıyor; BENİM İKİ FARKLI YAZICIM VAR BUNLARI AYNI BİLGİSAYARA BAĞLAYIP AYNI ANDA İKİ YAZICIDANDA FARKLI FARKLI YAZILAR ÇIKARMAM MÜMKÜNMÜ?...
BENİM İKİ FARKLI YAZICIM VAR BUNLARI AYNI BİLGİSAYARA BAĞLAYIP AYNI ANDA İKİ YAZICIDANDA FARKLI FARKLI YAZILAR ÇIKARMAM MÜMKÜNMÜ?
Yazıcıya Yardım...!TRABZON KEMAL tarafından iletildi.
bana yardım edin
P4 3,0 prescoot. Gigabyte 8IPE1000-G, 2 X 256 DDR 400 Elixir, S-media Fx 5700 128 mb, Western Digital 160 Gb Sata, Lg 52X Cdrom, Lg 24x12x40 CDRW, 15" Philip Monitör, dandik kasa ve psu floopy yazmaya gerek yok geriyede bişi kalmamış
linkleri açamadığım için yazıyorum... iki yazıcı için anahtar kutular var.. 2 li ya da 4 lü bulursun daha fazla olanını görmedim.. bir adet giriş oluyor ve üzerindeki anahtarla diğer çıkışlarına bağladığın yazıcıları aktif hale getirebiliyorsun.. aslında porttan bir yazıcıyı söküp ötekini takma mantığı yine aynı bunda sadece bunu anahtarla yapıyorsun o kadar... windows içinden yazıcını seçiyorsun ve yazdırıyorsun...
ben linki şeyden dolayı verdim. arkadaşımız bundan önce 4 kere daha aynı soruyu sordu ve cevaplayanlar da oldu..DJ_Waterfall tarafından iletildi.
Bence arkadaş açtığı konuyu bulamıyor, o nedenle tekrar tekrar konu açıyor. TRABZON KEMAL@ Eğer foruma girdiğinde konuyu göremezsen GENEL bölümüne gir ve orada ara kesinlikle bulursun...saygılar
Memur olmayı bu kadar çok isteyeceğim hiç aklıma gelmemişti :rolleye3:
DJ_Waterfall tarafından iletildi.
linkler açılıyor sende bir problem var sanırım
Evet, mümkün. 2'si USB olursa çok kolay bir şekilde çıktı alabilirsiniz ama 2'si de LPT1 bağlantısıysa switch (anahtar) almanız şart. Heryerde bulabilirsiniz bu anahtarlardan. Veyahutta 1'i USB, diğeri de LPT ise de ek âletsiz çıktı alabilirsiniz. Ama dediğim gibi: 2'si de LPT ise switch alın. Belgenizi yazınca ctrl+p yaptığınızda sizden yazıcı seçmenizi ister. İstediğiniz yazıcıyı seçersiniz ve ondan çıktı alırsınız.
Bir gün Yunanlılar, anneannemin annesinin ve diğer vatandaşlarımızın üzerine gaz dökmüşlerdi. Onları tam yakacaklarken Atatürk'ten bir telgraf geldi: "Eğer bir Türk'ün kılına bile zarar gelirse orada taşın üzerinde taş koymam." yazıyordu. Yunanlılar korktular ve yakamadılar. O yüce insanın sayesinde yaşıyorum. Bu vatandan çıkar sağlayıp tekrar bu vatana ihanet edenler şerefsizdir.