+ Cevap Yaz
Results 1 to 7 of 7

YAZICI SORUNLARI

Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda YAZICI SORUNLARI başlıklı konu tartışılıyor; BENİM İKİ FARKLI YAZICIM VAR BUNLARI AYNI BİLGİSAYARA BAĞLAYIP AYNI ANDA İKİ YAZICIDANDA FARKLI FARKLI YAZILAR ÇIKARMAM MÜMKÜNMÜ?...

Member
    Katılım tarihi
    14.08.2004
    Nereden
    TRABZON

YAZICI SORUNLARI

BENİM İKİ FARKLI YAZICIM VAR BUNLARI AYNI BİLGİSAYARA BAĞLAYIP AYNI ANDA İKİ YAZICIDANDA FARKLI FARKLI YAZILAR ÇIKARMAM MÜMKÜNMÜ?

Silver Member ylmzsmsk Avatar
    Katılım tarihi
    25.07.2004
    Nereden
    40º kuzey paraleli 29º doğu boylamı
    Alıntı TRABZON KEMAL tarafından iletildi.
    BENİM İKİ FARKLI YAZICIM VAR BUNLARI AYNI BİLGİSAYARA BAĞLAYIP AYNI ANDA İKİ YAZICIDANDA FARKLI FARKLI YAZILAR ÇIKARMAM MÜMKÜNMÜ?
    Yazıcıya Yardım...!

bana yardım edin
    P4 3,0 prescoot. Gigabyte 8IPE1000-G, 2 X 256 DDR 400 Elixir, S-media Fx 5700 128 mb, Western Digital 160 Gb Sata, Lg 52X Cdrom, Lg 24x12x40 CDRW, 15" Philip Monitör, dandik kasa ve psu floopy yazmaya gerek yok geriyede bişi kalmamış

hARDWAREMANIAC DJ Waterfall Avatar
    Katılım tarihi
    09.02.2004
    Nereden
    Bir orada.. Bir burada...
    linkleri açamadığım için yazıyorum... iki yazıcı için anahtar kutular var.. 2 li ya da 4 lü bulursun daha fazla olanını görmedim.. bir adet giriş oluyor ve üzerindeki anahtarla diğer çıkışlarına bağladığın yazıcıları aktif hale getirebiliyorsun.. aslında porttan bir yazıcıyı söküp ötekini takma mantığı yine aynı bunda sadece bunu anahtarla yapıyorsun o kadar... windows içinden yazıcını seçiyorsun ve yazdırıyorsun...

Katılım tarihi
    25.07.2004
    Nereden
    Alıntı DJ_Waterfall tarafından iletildi.
    linkleri açamadığım için yazıyorum... iki yazıcı için anahtar kutular var.. 2 li ya da 4 lü bulursun daha fazla olanını görmedim.. bir adet giriş oluyor ve üzerindeki anahtarla diğer çıkışlarına bağladığın yazıcıları aktif hale getirebiliyorsun.. aslında porttan bir yazıcıyı söküp ötekini takma mantığı yine aynı bunda sadece bunu anahtarla yapıyorsun o kadar... windows içinden yazıcını seçiyorsun ve yazdırıyorsun...
    ben linki şeyden dolayı verdim. arkadaşımız bundan önce 4 kere daha aynı soruyu sordu ve cevaplayanlar da oldu..

Silver Member drnoname Avatar
    Katılım tarihi
    03.04.2004
    Nereden
    Al eline TÜRKİYE haritasını bak
    Bence arkadaş açtığı konuyu bulamıyor, o nedenle tekrar tekrar konu açıyor. TRABZON KEMAL@ Eğer foruma girdiğinde konuyu göremezsen GENEL bölümüne gir ve orada ara kesinlikle bulursun... saygılar
    Memur olmayı bu kadar çok isteyeceğim hiç aklıma gelmemişti :rolleye3:

Katılım tarihi
    25.07.2004
    Nereden
    Alıntı DJ_Waterfall tarafından iletildi.
    linkleri açamadığım için yazıyorum...

linkler açılıyor sende bir problem var sanırım

Silver Member sayborg2 Avatar
    Katılım tarihi
    06.08.2004
    Nereden
    Ankara
    Evet, mümkün. 2'si USB olursa çok kolay bir şekilde çıktı alabilirsiniz ama 2'si de LPT1 bağlantısıysa switch (anahtar) almanız şart. Heryerde bulabilirsiniz bu anahtarlardan. Veyahutta 1'i USB, diğeri de LPT ise de ek âletsiz çıktı alabilirsiniz. Ama dediğim gibi: 2'si de LPT ise switch alın. Belgenizi yazınca ctrl+p yaptığınızda sizden yazıcı seçmenizi ister. İstediğiniz yazıcıyı seçersiniz ve ondan çıktı alırsınız.

Bir gün Yunanlılar, anneannemin annesinin ve diğer vatandaşlarımızın üzerine gaz dökmüşlerdi. Onları tam yakacaklarken Atatürk'ten bir telgraf geldi: "Eğer bir Türk'ün kılına bile zarar gelirse orada taşın üzerinde taş koymam." yazıyordu. Yunanlılar korktular ve yakamadılar. O yüce insanın sayesinde yaşıyorum. Bu vatandan çıkar sağlayıp tekrar bu vatana ihanet edenler şerefsizdir.

+ Cevap Yaz

Reklam

Reklam 2
Reklam 3