hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

Yeni sistem ekran kartı sorunu acil yardım := /

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki Genel forumu altında Yeni sistem ekran kartı sorunu acil yardım := / başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar dün yeni bir sistem aldım.özellikleri: Q6600 QUAD CORE 2.4Ghz 8MB CACHE 1066FSB 65NM,Asus 8800gt 512mb,GIGABYTE - EP35C-DS3R 1333FSB DDR2 ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Donanım > Genel

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 04-07-08, 18:21 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
aslan.
New Member

Katılım tarihi: 04.07.08
Yeni sistem ekran kartı sorunu acil yardım := /

Arkadaşlar dün yeni bir sistem aldım.özellikleri:
Q6600 QUAD CORE 2.4Ghz 8MB CACHE 1066FSB 65NM,Asus 8800gt 512mb,GIGABYTE - EP35C-DS3R 1333FSB DDR2 1066Mhz PCI-E,THERMALTAKE 650 WATT TOUGHPOWER QFAN GÜÇ KAYNAĞI , 2x1 GB 1066 DDR2 KIT Reaper - HPC

kasayı aldım eve geldim oyunları kurup deniyim dedim nerdeyse her oyunda bir grafik hatası veriyor.Oyunlara güzel bir şekilde giriyorum fakat oyun başladığı zaman ya görüntü birbirine karışıyor,yada oyun tıkanıyor,veya hata veriyor.bazen masaüstüne dönüp tekrar oyuna geldiğimde görüntü düzeliyor fakat bir kaç saniye sonra tekrar bozuluyor.1 kez format attıp kendi ekran kartı driverını kurup denedim gene aynı sorunu verdi bir kezde nvidia nın sitesinden indirdiğim ekran kartı driverıyla format attım.ama gene oyununa göre sorunlar veriyor lütfen bir yardımcı olursanız sevinirim çözemedim bir türlü sorunu.Şimdiden teşekkürler
aslan. çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-07-08, 18:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
hellori
Rookie Member

Nereden: Adana
Ynt: Yeni sistem ekran kartı sorunu acil yardım := /

Alıntı:
aslan. tarafından iletildi. Mesajı göster
Arkadaşlar dün yeni bir sistem aldım.özellikleri:
Q6600 QUAD CORE 2.4Ghz 8MB CACHE 1066FSB 65NM,Asus 8800gt 512mb,GIGABYTE - EP35C-DS3R 1333FSB DDR2 1066Mhz PCI-E,THERMALTAKE 650 WATT TOUGHPOWER QFAN GÜÇ KAYNAĞI , 2x1 GB 1066 DDR2 KIT Reaper - HPC

kasayı aldım eve geldim oyunları kurup deniyim dedim nerdeyse her oyunda bir grafik hatası veriyor.Oyunlara güzel bir şekilde giriyorum fakat oyun başladığı zaman ya görüntü birbirine karışıyor,yada oyun tıkanıyor,veya hata veriyor.bazen masaüstüne dönüp tekrar oyuna geldiğimde görüntü düzeliyor fakat bir kaç saniye sonra tekrar bozuluyor.1 kez format attıp kendi ekran kartı driverını kurup denedim gene aynı sorunu verdi bir kezde nvidia nın sitesinden indirdiğim ekran kartı driverıyla format attım.ama gene oyununa göre sorunlar veriyor lütfen bir yardımcı olursanız sevinirim çözemedim bir türlü sorunu.Şimdiden teşekkürler
Doğru Driveri tanıttıysan ve hala sorunu aynısı gibi veriyorsa sorun ekran kartında olabilir.çünkü ekran kartını yeni alman sağlam olduğu kanaatini %100 doğrulamayabilir.
hellori çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-07-08, 20:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
angora21
Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 26.06.08
Nereden: diyarbakır

şimdi senin pc mükemmel sorunun ise bence yeni aldığın için directx sürücün eski veya tam yüklenmemiş microsoftun sitesine gir orda directxin son sürümünü indirip bilgisayarına kur ve bence sorunun çözülecektir eğer çözülürsede çözülmezsede en azından bize bi bilgi ver olurmu kardeş
angora21 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-07-08, 01:55 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
aslan.
New Member

ya 3 kez format attım nerdeyse her kombinasyonları denedim sürücüler konusunda ama sorunun ana kaynağını bir türlü bulamadım
aslan. çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-07-08, 02:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
bulkan
Silver Member
Bilgisayarım

bulkan Avatar

Katılım tarihi: 06.05.07
Nereden: Ankara

Formatın ardıından; anakart chipset, ses, ekran kartı güncellemelerinin ardından microsoft.com da "directx end user time" diye geçen directx web setup ı indirip yüklemelisin.
Windows Update de faydalı olabilir.
Tüm bağlantıların tam ve parçaların yerine tam olarak monte olduğuna emin misin?
BIOS tan CPU, windows ta Everest, PC Wizard vb programlar ile ekran kartı, anakart, HDD sıcaklıklarını kontrol et.Isı sorunu olabilir.
Ekran kartında veya diğer donanımlarda bir sıkıntı olabilir.

Bookmarks
Konu araçları

Yeni sistem ekran kartı sorunu acil yardım := / ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Yeni sistem. Acil Ekran Kartı Tasviyesi. Bugün almayı düşünüyorum zirtaboz1 Ekran Kartları 7 27-05-08 22:55
Mrb Aranıza Yeni Katıldım,Ekran Kartı Hakkında Acil Yardım. + sistem oyun canavarı ozkorg43 Ekran Kartları 57 21-01-08 20:16
Ekran Kartı Sorunu(acil yardım) rachmaninoff Ekran Kartları 2 01-09-06 01:31
Ekran Kartı psu Sorunu,acil yardım pls PaintedBlack Genel 9 22-12-05 21:36
yeni ekran kartı aldım :), ama sorunlarım var acil yardım !! passionx Ekran Kartları 11 28-01-04 14:22

Saat ayarı GMT +3. Saat : 06:05.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999