C&C Zero houru en iyi oynatacak sistemi bilen varsa yazsın arkadaşlar isterse amd 64 bit olsun hiç farketmez
Bu sayfada Donanım kategorisindeki Genel forumunda Zero hour a en iyi sistem başlıklı konu tartışılıyor; C&C Zero houru en iyi oynatacak sistemi bilen varsa yazsın arkadaşlar isterse amd 64 bit olsun hiç farketmez...
C&C Zero houru en iyi oynatacak sistemi bilen varsa yazsın arkadaşlar isterse amd 64 bit olsun hiç farketmez
Amd bir sistem olabilir..2500+ yeterince uygun..Rami bol tutmakda yarar var..Fx5700 Ultra yada Dx perf bakımında 9600Xt uygun olabilir..
bı oyun oynıcam dıye amd 64 alınırmı yawama paran varsa al tabı o ayrı, kendısı super bı ıslemcıdır ama sparkıe nın dedıklerıne 2x256 ddr 400 kıngston bıde abıt al( madem amd 64 alacak paran var
) ıslem tamam ucmaya hazırsın her oyunu acarmı acar
![]()
ana kartı abit mi alayım yoksa asus mu yada MSI mı hangisi daha iyidir
Peki 2800 alsam rahat oynarmı amd
anakartı abıt al. an7 yada nf7-s al bence nf7-s yeter de artar zaten pek fark yok aralarında.2500+ yeter ama ıllada 2800+ alıyım dersen o daha da ıyı fakat artık herkes 2500+ alıp o/c yapıyolar ancak forum uylerınden uzman olanlar yenı 2500+ ların pek verımlı olmadıgı soluyolar karar senın kardes))))
Adamda para gani ya baksanıza amd 64 bitdiyo.. Ama ne gerek varkine arkadasların dediği gibi 2500 barton 2800 barton hiç farketmez demiyorum birazcık eder 2800 alsan bide söle Abitin gururu nividia chip setli AN7 bordu allah soyle 2 tane 256 ddr 400 twinmos kingston farketmez tercihe bakış açısına göre değişir yemede yanında yat diyeceğim. Ama bunun monitörü var harddiski cd-rom cd-rw vs vs bunlarıda hesaba katmak lazım..
Ama işlemci rem anakart kadar oyunun can damarı sayılacak ekran kartı söyle taş gibi olanlardan alsan iyi olur marka model veremem. Burada daha bilgili abilerimiz var onlar sana bir el atarlar. Game Canavarı PC'iin olur şimdiden güle güle kullan..
amd zaten oyunlarda 1 numaradır superxp kardes.
hea doru dedın scorpıon kardes bıde 80 gb 7200 rpm baracuda hdd aldın mı uyuyamazsın sıstemı seyretmekten valla.sende para cok sen 9800 pro al ekran kartını alamazsan 9600 xt al canım kardesım. cd romuda asus al iste yeter. ha kasayıda aopen alabılırsın şölleee bı 400w lık ıyı gıder sana ohhhh yeter aglıyacam ben ne zaman toplıcam bole sıstem yahuu))
ya arkadaşlar bi sorun var bende herhalde kendime derken kafeye alacağızda zaten bizim cafeye p4 2.8 10 adet 128 fx5200 aldık 512 400 mhz
olmadı ondan sonra 10 adet p4 3.0 aldık 256 mb 9600 radeon 2x 256 400 mhz kingston inanınki zero hour ilk başta hızlı başlıyo sonra bi yavaşlıyo bi yavaşlıyo hiç sormayın yani anlamadım en sonunda 64 bit alacağız 10 adet
hadı canım nasıl yavaslıyo yahuuu ınanmıyoruuummmıntelcıler kızacak ama sen ıslemcı yı amd alıp dıgerlerını sabıt tut bıde ole dene bakalım ne olcak calıstırırsa ne mutlu hepımıze.haa anakartı da abıt al ole dene yanı ıslemcıyle anakartı degıstır ac bakım ne olacak
amd 64 bit içinmi abit alayım yoksa normal 2800 ler içinmi abit
yaw ınternet cafe ye amd 64 bıt alınırmı yapma etme. normal barton cekırdeklı amd ıcın dıyorum sen 2800+ la abıt al nforce2 ultra 400 lu olanından ama unutma.demın yazdım ya nf7-s al.
yaw kardeşim sen bana en iyi sistemi sole bi sorun çıkmıcaksa ısınma falan olamz demi bu 2800 lerde
sen bana 1500$ lık si,stem çıkar ama gerçekten güzel bi sistem olsun