Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki İşlemciler forumu altında Amd Athlon 6400+ Black Edition başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar o kadar baktım ama Türkiye'de 6400+ B.E. satan bi yer bulamadım. Siz biliyorsanız buraya yazabilirmisiniz...." şeklinde özetlenebilir....
Arkadaşlar o kadar baktım ama Türkiye'de 6400+ B.E. satan bi yer bulamadım. Siz biliyorsanız buraya yazabilirmisiniz.
__________________ Cpu Queen : 3761 puan
CPU Photoworxx : 7446 Puan
CPu Zlib : 12047Kb/s
Cpu Aes : 2682 puan
FPU Julia : 1755 Puan
FPu MAndel : 1013 Puan
FPU Sinjulia : 2830 Puan
6400+ be den uzak dur mimarisinin sınırlarına dayanmış bir işlemci çarapnı kırık olsa da 1.5 v versende 50-100 mhzden fazla ileri gideceğini sanmam 6000+ al zaten onu 3.2 ve ya 3.4 ghz çıkarmayı dene daha verimli olur kanaatindeyim saygılar iyi akşamlar
bLACKBOX ile İşlemcinizi Doğru Tanıyın
BlackBox işlemcinizin üreticisi, modeli, soket tipi, sürümü, revizyonu, kod adı, desteklediği komut setleri, çekirdek sayısı, kullanılan üretim teknolojisi, maksimum hızı, overclocking oranı, çarpanı, tampon bellekleri, anlık hızı, anlık sıcaklığı, anlık kullanım oranı ve hatta işlemcinizin mevcut resmi logosu da dahil olmak üzere mümkün olan tüm bilgileri maksimum kesinlik ile sunar.