Bu sayfada Donanım kategorisindeki İşlemciler forumunda AMD Phenom X4 9850 Test başlıklı konu tartışılıyor; PC Perspective - AMD Phenom X4 9850 Processor Review - Long Awaited B3 AMD's Phenom X4 9750 and 9850 processors ...
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
Q9300 olsa listede daha iyi olurmuş.
Hala durumda cok bir degisiklik yok.Ayni saat hizinda zaten core 2 quad larla basa cikamiyor da.İşin komik tarafi saat hizi arttikca alinan verimde eski athlon 64 serisinden kotu.Bu işin tek çözümü var o da pehnom larin bir revizyonla daha fazla sayida floating point unitesine kavusmasi.Bunun iicn artik tum tasarimi degistirirler mi yoksa phenom lari 45 nm ile uretip saat hizlarini mi arttirmaya calisirlar yoksa 8 cekirdekli islemcilerde mi degisiklik yaparlar bilemiyorum.Komple platform ureticiligi teranesi Amd nin ekonomik olarak bir taraflar,ni doğrulttu ama bize yaramiyor.
yok imza falan...
Eline sağlık kardeşim. Cpu alıcak arkadaşlara iyi bir yardımcı niteliğinde olucaktır...
Benim Türkiye Cumhuriyeti topraklarina kul olacağım gün, şehitlerin kanı ile daha önceden yazıldığı gerçeğini unutmayın. M.K.Atatürk
benim 6000+; lost p. cave hariç,fiyatına göre sonuçları fena değilmiş.selamlar
......Gerçekçi ol; imkansızı yarat...CHE
Düşünme ve tahammül insanı hayvandan ayırır.
athlon den daha kötü hakketten. nasıl iştir anlamadım. ben hayatımda amd kullanmadım. kullanmayı düşünüyordum. şimdi vazgeçtim.)))
Sonuçlara Bakılırsa PHENOM 9850 ye en yakın Cero Quad Q6600 Fiyatı 380 YTL Oysaki AMD PHENOM 350 YTL Oradaki Bazı Uygulamalarda Phenomun Athlondan DÜşük Çıkmasının Sebebi Daha O Uygulamanın 4 Çekirdeği Kavramamış Olmasıdır. Demekki Haticeye Bakmak Gerekmiyor. Neticeye Bakacaksın AMD Alacaksın Fiyat Performans Oranı İle Kazığı Yemiceksin.
x3 yok 5600 bile var x3 yok bu bana çok dokandı![]()