Cool&quite ile yazılan herşeyi okudum ancak yine de çalıştırmayı başaramadım.Şu an vista kullanıyorum acaba vista olduğu için mi bu özellik devreye girmedi.Amd nin sitesinde de cool&quite for windows vista ile ilgili bir güncelleme bulamadım.
Bu sayfada Donanım kategorisindeki İşlemciler forumunda Cool&Quite Özelliği Acaba Windows Vista'da Desteklenmiyor mu? başlıklı konu tartışılıyor; Cool&quite ile yazılan herşeyi okudum ancak yine de çalıştırmayı başaramadım.Şu an vista kullanıyorum acaba vista olduğu için mi bu özellik ...
Cool&quite ile yazılan herşeyi okudum ancak yine de çalıştırmayı başaramadım.Şu an vista kullanıyorum acaba vista olduğu için mi bu özellik devreye girmedi.Amd nin sitesinde de cool&quite for windows vista ile ilgili bir güncelleme bulamadım.
Amd'nin cool&quite özelliği hakkında bilgisi olan kimse yok mu acaba??Şimidiye kadar bir sürü soru cevaplanmış bu konu hakkında benim sorunumla ilgili bilgisi olan birisinin yardımcı olmasını bekliyorum.Windows vista bu özelliği desteklemiyor mu??Bununla ilgili hiçbir şey bulamadım.
arkadasim bu konuda fi tarihinde eUGENE bi makale yazmisti
iste burda HARDWAREMANIA - AMD ve Cool'n'Quite once burayi bi oku takildigin bi yer varsa yardimci olalim.