Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki İşlemciler forumu altında Donanımlar ile ilgili sıkıntım :( başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba dostlar...
Benim acilen donanımı kavramam gerkeiyor, bunun için forumdaki konuların hepsinide tek tek okuyacağım. azmin sonu .... neyse.. Bunun ..." şeklinde özetlenebilir....
Benim acilen donanımı kavramam gerkeiyor, bunun için forumdaki konuların hepsinide tek tek okuyacağım. azmin sonu .... neyse.. Bunun için döküman yada makale tavsiye edeceğiniz varmı ?
Chipin özel sayıları vardı. Onlara bakın piyasada. 1 tane de yeni dönem bilgisayar ve donanım kitabı edinebilirsin. MYO yada meslek lisesine yönelik kaynaklara bak.
__________________ Madem Türksün, Format at Ürksün HWM BlogumBLOGCU