hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

INTEL Q9450 Core 2 Quad Core

Bu sayfada Donanım bölümü içerisindeki İşlemciler forumu altında INTEL Q9450 Core 2 Quad Core başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar INTEL Q9450 Core 2 Quad Core bu işlemciden alacam ancak hiç bir yerde stoklarda yoq :S yada ben bulamıyorum ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Donanım > İşlemciler

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 25-06-08, 00:32 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
scaner123
Power Member
Bilgisayarım

scaner123 Avatar

Katılım tarihi: 07.01.08
Nereden: ADANA
INTEL Q9450 Core 2 Quad Core

arkadaşlar INTEL Q9450 Core 2 Quad Core bu işlemciden alacam ancak hiç bir yerde stoklarda yoq :S yada ben bulamıyorum kredi kartı iLE yapacam alış werişi bana bu ürünün stokta oldugu bi siti söylerseniz çok sevinirim yanız güvenilir bi site olsunm.... TŞK ler
scaner123 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-06-08, 08:22 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
ozgurkeles64
Silver Member
Bilgisayarım

ozgurkeles64 Avatar

Katılım tarihi: 26.12.07
Nereden: Uşak
Ynt: INTEL Q9450 Core 2 Quad Core

Alıntı:
scaner123 tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar INTEL Q9450 Core 2 Quad Core bu işlemciden alacam ancak hiç bir yerde stoklarda yoq :S yada ben bulamıyorum kredi kartı iLE yapacam alış werişi bana bu ürünün stokta oldugu bi siti söylerseniz çok sevinirim yanız güvenilir bi site olsunm.... TŞK ler
Intel CPU Q9450 QuadCore 2.66 GHz 1333MHz 12MB | Bilg.Parçaları | EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş

INTEL - Q9450

Bimeks - Teknolojiye Odaklanın

yetermi?
ozgurkeles64 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-06-08, 11:50 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
scaner123
Power Member
Bilgisayarım

scaner123 Avatar

ozgurkeles arkadaşım bu exa biLgisayar baya ii ye benziyor acaba buradan alış weriş yaptınmı hiç yada yapan arkadaşlar warmı güvenilirmi yani _? ,50 YTL filan farkla kuruyom burada istedigim pcyı
Eski 25-06-08, 12:01 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
GaNDHi
Moderator
Bilgisayarım

GaNDHi Avatar

Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10

Exadan alışveriş yapabilirsiniz. Güvenilir bir firmadır.
Eski 25-06-08, 17:04 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
scaner123
Power Member
Bilgisayarım

scaner123 Avatar

Oke saoL dostum
Eski 26-06-08, 02:23 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
ozgurkeles64
Silver Member
Bilgisayarım

ozgurkeles64 Avatar

Alıntı:
ozgurkeles arkadaşım bu exa biLgisayar baya ii ye benziyor acaba buradan alış weriş yaptınmı hiç yada yapan arkadaşlar warmı güvenilirmi yani _? ,50 YTL filan farkla kuruyom burada istedigim pcyı

devamlı olarak yapmaktayım ve enson ekran kartımı oradan aldım..kargo çok hızlı bir sorunun oldumu heken cevap veriyorlar..no problem yani
Eski 26-06-08, 02:26 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
scaner123
Power Member
Bilgisayarım

scaner123 Avatar

eyw kardeş bu cvp beni içindeki şüpheden kurtardı çok saoL..
Eski 26-06-08, 12:57 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
DonQuichotte
V.I.Member
Bilgisayarım

DonQuichotte Avatar

Katılım tarihi: 03.06.04
Nereden: izmir
Blog Mesajları: 1

exadan aldığım hdd bozulmuştu, garantiye yolladım sıfırını yolladılar. bu da bozuk çıkınca tekrar geri yolladım, sanırım distribütör firma, hddnin bozuk olmadığını varsayarak servis talebini reddetmiş, exa kendi rafından, başka bir distribütöre ait sıfır hdd yolladı. TRde bu şekilde müşteriye davranan başka firma var mı bilmiyorum.

Bu nedenle gözüm kapalı alışveriş yaptığım nadir yerlerden biridir.
Eski 26-06-08, 13:02 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #9 (permalink)
scaner123
Power Member
Bilgisayarım

scaner123 Avatar

gerçekten araştırmalarımda öLe gösteriyor saoLLun iszde yorumlarınız ve önerilerinizLe çok yardımcı oldunuz saoLLun..,ayrıca yurtiçiçkargoda çok ii bir kargo şirketi bi + sı da bu bence.
Eski 26-06-08, 15:23 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #10 (permalink)
murat salih
Member
Bilgisayarım

murat salih Avatar

Katılım tarihi: 19.05.08
Nereden: ankara

exa bilgisayarın ankarada bir şubesi varmı
murat salih çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-06-08, 15:53 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #11 (permalink)
ozgurkeles64
Silver Member
Bilgisayarım

ozgurkeles64 Avatar

Alıntı:
gerçekten araştırmalarımda öLe gösteriyor saoLLun iszde yorumlarınız ve önerilerinizLe çok yardımcı oldunuz saoLLun..,ayrıca yurtiçiçkargoda çok ii bir kargo şirketi bi + sı da bu bence.

yurtiçi çok mükemmel bir kargo..bu pazartesi hepsiburada dan 3 exa dan 2 tane siparişim vardı..salı günü yurtiçi kargo ile gelenleri aldım..birisinide aras kargo ile yolladılar o daha elime ulaşmadı henüz..bundan sonra benim için aras kargo
Eski 26-06-08, 21:06 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #12 (permalink)
banek1
Cool Member
Bilgisayarım

banek1 Avatar

Katılım tarihi: 20.04.08
Nereden: ANKARA

evet arkadasım aras kargo cok yavas yurt ici 1 gunde teslim ederken aynı yere aras kargo 3 gun de getirdi asla aras kargoyu tercıh etmem artık. bunu da aras kargoya ilettim sizi bır daha tercıh etmiyecem dıye ozur ustune ozur ama yok aras kargo yok artık
banek1 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-06-08, 20:20 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #13 (permalink)
Tanarri
Senior Member
Bilgisayarım

Tanarri Avatar

Katılım tarihi: 26.11.07
Nereden: ist

scaner123 bulabildinmi bu lanet işlemciyi ? lanet diyorum çünkü hiç biyerde yokda ben exa mazasına gittim sordum yok dediler internetde böle var görünüyo siparişi vercem sonra bekle babam bekle ki bana ithalatçı firmadan gelince göndericekmişler gibime geliyo aynı şekilde gigatek ve bimeks de aynı
Tanarri çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-06-08, 20:50 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #14 (permalink)
ezgisel
Rookie Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 27.06.08
Nereden: bolu
Thumbs up Ynt: INTEL Q9450 Core 2 Quad Core

Tanarri dostum ankara dfs elektronikten alabilirsin.fiyatıda makul 340 usd +kdv.ben boluda yaşıyorum ama kızılay daymış yerleri herhalde güvenilir diye düşünüyorum.
ezgisel çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-06-08, 21:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #15 (permalink)
Tanarri
Senior Member
Bilgisayarım

Tanarri Avatar

bende boluda okuyorum dfs ye baktım stokda yok yazıyor sitesinde ama mazada stokda varmıdır bilmiyorum varsa gidip alalım derim ben 2 saatlik yol
Eski 27-06-08, 21:17 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #16 (permalink)
ezgisel
Rookie Member
Bilgisayarım

Wink Ynt: INTEL Q9450 Core 2 Quad Core

dostum bende sistem topluyorum.başlığı görebilirsin.seninde yorumlarını bekliyorum.150 ytl üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz.bende sistemi orda toplatıcam büyük ihtimal.gerekirse beraber gideriz.sitede yok ama ellerinde var.güven bana.birini kendim için ayırttım bende.
Eski 27-06-08, 21:26 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #17 (permalink)
Tanarri
Senior Member
Bilgisayarım

Tanarri Avatar

ozaman bende arayıp varsa elerinde ki var dedin inş vardır (hayır duamı alırsın varsa ) ayırtırıp alayım çünki aramadık yer bırakmadım istanbulda ankarayada günü birlik giderim yani çokda sorun olmaz olmadı 150 ytl üzeri bedava kargo demişin ayy çok sabırsızlandım yarın ilk iş hemen arıyorum şimdi kapalıdır muhtemelen çok saol yardım için senin sitemede bakıyorum birazdan..
Eski 27-06-08, 21:33 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #18 (permalink)
ezgisel
Rookie Member
Bilgisayarım

ben 1 haftadır kontak halindeyim firma ile.gelince aradılar beni.bende konuşurum istersen senin adına.belki biraz daha indiririz bile fiyatı.
Eski 27-06-08, 21:35 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #19 (permalink)
Tanarri
Senior Member
Bilgisayarım

Tanarri Avatar

hiç fena olmaz da sen 1 hafta önceden sölemişin sıran gelmiş tahminimce bana var derlermi bilmiyorum ama dedin gibi sen sölesen ikitane alıcam de daha iyi fiyat indirimi olur dedin gibi
Eski 29-06-08, 02:56 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #20 (permalink)
Tanarri
Senior Member
Bilgisayarım

Tanarri Avatar

arkadaşlar işlemcimi buldum sonunda inventus donanım listesi
da var görünüyo ben burdan almayı pilanlıyodum fakat ürün elimizde sınırlı sayıda var tükendi taktirde listeden kaldırılıcakltır yazıyodu tam ben paryı denkleştirdim listeden uçtu da tekrar eklenmiş sanırım bi kaç yere daha gelmiş işlemci VATAN COMPUTER - Türkiye'nin Teknoloji Hiperstore'ları
var görünüyo bunuda özgürkeleş64 arkdaşaım söledi saolsun işlemciyi arayan arkadaşlar varsa buralara baka bilirler ben pazartesi inventus dan sipariş vermeyi düşünüyorum hafta sonları yazın tatilmişde bilgimi paylaşmak istedim çünkü delirme safasına gelmiştim uzunzamandır arıyorum bu işlemciyi nihayete kavuşursam resmini çekip koyucam buraya